SLAVILI U BARCELONI

Ancelotti nahvalio Modrića: 'Sve je kontrolirao. Njegov ulazak promijenio je utakmicu'

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/4
28.10.2023.
u 19:43

Luka Modrić je danas upisao svoj 500. nastup za 'kraljevski klub', a uz to postao je i najstariji igrač Reala koji je nastupio u najvećem derbiju španjolskog nogometa. Za svega 20 dana postat će i drugi najstariji aktivni igrač u povijesti kluba

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i dokapetan Real Madrida, Luka Modrić, u subotu je zaigrao na prvom ovosezonskom El Clasicu u kojem je njegova momčad u sjajnom preokretu slavila rezultatom 1:2. Barcelona je povela u 6. minuti pogotkom Ilkaya Gündogana i bila nadmoćna na terenu.

Dominacija katalonskog kluba nastavila se i u drugome poluvremenu. Ono što domaćini prvog derbija nisu predvidjeli je razina izvrsnosti Judea Bellinghama. Najprije je zabio za izjednačenje u 68. minuti, svega pet minuta nakon ulaska Luke Modrića. Konačan rezultat postavio je svojim drugim golom u 92. minuti, za kojeg je asistirao upravo hrvatski kapetan.

Modrić je danas upisao svoj 500. nastup za 'kraljevski klub', a uz to postao je i najstariji igrač Reala koji je nastupio u najvećem derbiju španjolskog nogometa. Za svega 20 dana postat će i drugi najstariji aktivni igrač u povijesti kluba. Da bi uzeo taj rekord od Ferenca Puškaša (igrao do 39 godina i 36 dana), morat će potpisati još jedan ugovor.

VEZANI ČLANCI:

Modrića je pohvalio i trener Carlo Ancelotti koji se od početka sezone i promjene načina igre našao na meti mnogobrojnih pitanja o Modrićevoj poziciji u momčadi, nezadovoljstvu minutažom te mogućem ranijem odlasku iz Madrida. "Promijenio je utakmicu, apsolutno. Držao je loptu i sve kontrolirao. Njegov je ulazak promijenio utakmicu", kazao je Carlo Ancelotti nakon utakmice.

GALERIJA Nevjerojatan preokret Reala! Čudesni Bellingham 'kraljevima' donio novu pobjedu (1:2)

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
1/68

Komentara 13

PO
Poletarac101
20:58 28.10.2023.

To stoji ,kad je ušao umijesto Krossa druga igra.Respekt za igru i srce🙌💪🇭🇷

BA
BartolomejIV
20:21 28.10.2023.

To je naš Luka naš ponos, kamen u cipeli sve antihrvatske bagre

PV
prcko.vita
20:31 28.10.2023.

Luka je živuća legenda, u Hrvatskoj bi mu trebalo napraviti spomenik, većina njegovih suigrača su toliko mlađi od njega da bi im on otac mogao biti, ali i dalje on radi svoj posao maksimalno profesionalno. Luka, živio ti nama dvjesto godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije