HRVATSKI MAESTRO

VIDEO Vječni Modrić: Upisao 500. nastup za Real, oborio rekord i asistirao za pobjedu u El Clasicu

LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid
Foto: NACHO DOCE/REUTERS
1/68
28.10.2023.
u 18:50

Trenutno rekord za najstarijeg igrača drži Ferenc Puškaš koji je za 'kraljeve' nastupa s čak 39 godina i 36 dana. Obzirom na malu minutažu i spekulacije o mogućem odlasku Luke Modrića nakon aktualne sezone, teško je predvidjeti hoće li pasti i taj rekord

Luka Modrić (38) je u subotu zaigrao u El Clasicu. Kako to već biva ove sezone, morao je na klupi strpljivo čekati svoj red. Trenutak je stigao u 63. minuti umjesto Tonija Kroosa i još jednom pokazao koliko može doprinijeti zvjezdanoj momčadi. U ključnoj 92. minuti asistirao je Judeu Bellinghamu za konačnih 1:2 i pobjedu 'kraljevskog kluba'. Snimku pogotka možete pogledati OVDJE.

Modriću je ovo 12. godina u madridskom klubu. Tijekom tog vremena osvojio je mnogobrojne trofeje i rušio rekorde. Jedan je pao i na večerašnjem El Clasicu, prvom susretu Barcelone i Real Madrida koji se igrao u sklopu 11. kola aktualne sezone La Lige.

GALERIJA Nevjerojatan preokret Reala! Čudesni Bellingham 'kraljevima' donio novu pobjedu (1:2)

LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid
1/68

Ulaskom je Modrić upisao svoj 500. nastup za 'kraljevski klub'. Osim toga postao je i najstariji igrač Real koji je nastupio u El Clasicu. Do sada je rekord držao bivši vratar Reala, Paco Buyo, koji je je još 1996. godine nastupio s 38 godina i 38 dana. Modrić je u trenutku svog nastupa deset dana stariji od njega.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, pred Modrićem je još jedan rekord. Za svega 20 dana postat će drugi najstariji igrač u povijesti Real Madrida. Trenutno rekord za najstarijeg igrača drži Ferenc Puškaš koji je za 'kraljeve' nastupa s čak 39 godina i 36 dana. Obzirom na malu minutažu i spekulacije o mogućem odlasku nakon ove sezone, teško je predvidjeti hoće li pasti i taj rekord.

VIDEO Trener Real Madrida  nahvalio Modrića: 'Sve je kontrolirao. Njegov ulazak promijenio je utakmicu'

Komentara 4

VO
volimnju
20:07 28.10.2023.

bravo luka

DU
Deleted user
21:10 28.10.2023.

Bravo maestro, sjajna igra. Nisi mogao na bolji nacin uci u povijest kluba. Ti si legenda, jedan i jedini, neponovljivi ni sami ne znaju koliko su sretni sto te imaju u svojim redovima. Cestitke na pobjedi i rekordu! 💪👏🎉

Avatar Ričard
Ričard
21:47 28.10.2023.

Ka izmjenična struja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije