PONOVNO ODUŠEVIO

Ancelotti otkrio zašto Modrić ne starta: 'Sad su svi važni, ne mogu uvijek stavljati iste igrače'

LaLiga - Villarreal v Real Madrid
Foto: Pablo Morano/REUTERS
1/4
16.02.2023.
u 08:35

Drugačija minutaža, isti Luka Modrić. Vatreni veznjak i dalje pokazuje genijalnost bez obzira na to koliko prilike dobiva i sinoć je golom doprinio pobjedi nad Elcheom. Pohvalio ga je trener Carlo Ancelotti, objasnivši zašto nije krenuo od prve minute.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bio je strijelac četvrtog pogotka za madridski Real koji je u posljednjoj utakmici 21. kola španjolskog prvenstva kao domaćin svladao Elche sa 4-0 (3-0). Modrić, koji je ušao u igru u 68. minuti, sjajnim je udarcem sa 16 metara u 80. minuti pogodi sam gornji desni kut suparničkog gola. Bio je to četvrti prvenstveni pogodak Modrića ove sezone.

Utakmicu je ka pobjedi "kraljevskog" kluba usmjerio Asensio (8) u samom otvaranju, a sve dvojbe riješene su i prije kraja prvog poluvremena s dva gola Benzeme (31-11m, 45+1-11m) s bijele točke.

Trener Madriđana Carlo Ancelotti prokomentirao je nastup hrvatskog kapetana Modrića, koji je još jednom oduševio. 

- Meni je on jako važan, a vjerujem da je i ostalima. Sad su svi važni pa ne mogu uvijek iste igrače stavljati u prvih 11, moram rotirati. Kroos je ranije ušao s klupe i zabio, a sada je to napravio i Modrić. Sposobni su zabijati i kada ulaze s klupe. Ne znam hoće li se složiti s tim, ali statistika tako pokazuje - rekao je. 

Luka u zadnje vrijeme za Real ulazi s klupe, no koliko je zapravo i dalje važan, pokazuje činjenica kako s vremena na vrijeme nosi kapetansku traku Kraljevskog kluba. Nekoliko puta predvodio je tako momčad prije Svjetskog prvenstva, a očito je i da ga Ancelotti malo odmara zbog velikog broja utakmica. 

Drugi Real je ovom pobjedom smanjio zaostatak za vodećom Barcelonom na osam bodova, ima 48 bodova, dok je "ponos Katalonije" na čelu sa 56 bodova. Elche je, pak, i dalje prikovan za dno sa samo devet bodova, 10 manje od pretposljednjeg Getafea.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije