klasa je vječna

Legende i mediji očarani Modrićem: Luka izvodi čudesne egzibicije. On je nogometni Roger Federer

FIFA Club World Cup - Final - Real Madrid v Al Hilal
Andrew Boyers/REUTERS
16.02.2023.
u 07:21

Hrvatski nogometni čarobnjak opet je razgalio široke mase i ponovno pokazao kako se radi o velikom igraču

Kapetan vatrenih i nogometni virtuoz Luka Modrić bio je strijelac četvrtog pogotka za madridski Real koji je u posljednjoj utakmici 21. kola španjolskog prvenstva kao domaćin bez problema svladao nedorasli Elche 4:0. Modrić je sjajnim udarcem sa 16 metara u 80. minuti pogodio sam gornji desni kut suparničkog gola. Bio je to četvrti prvenstveni pogodak 37-godišnjeg genijalca ove sezone.

Legende i mediji oduševljeni su jednim od najboljih veznjaka svih vremena i hvale ga. 

- Treba li Luka dobiti novi ugovor? Da i da. On će uvijek najbolje igrati na Bernabeuu. On je nogometni Federer i Real ga mora koristiti dokle god u njemu ima nogometnog života. Njegov prekrasan gol Elcheu jednostavno ne smije biti zadnji koji je zabio na ovom stadionu. U njemu ima još puno nogometa - napisala je Marca.

- Sretni smo što imamo igrače takve razine, koji su među najboljima na svijetu. Privilegija je moći uživati u njima. Luka stalno izvodi egzibicije, majstor je s loptom, a također i kada je potrebno donijeti odluku ili kada se traži rješenje u igri - rekao je legendarni Emilio Butragueno

- Luka se, pomalo, vraća u dobru formu. Zabio je gol koji nije imao pretjeranu važnost za rezultat utakmice, ali je bio bitan njemu. Trebao mu je ovakav pogodak - izjavio je Predrag Mijatović, inače Lukin susjed u sjevernom predgrađu Madrida. 

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije