NEPOTIZAM U MADRIDU

Ancelotti pojačao Real: u stožer doveo sina Davidea

Davide Ancelotti
Sportparma.it
15.07.2013.
u 14:30

Davide Ancelotti diplomirao je kineziologiju, a praksu će stjecati kao pomoćnik kondicijskom treneru

Carlo Ancelotti na svoj prvi službeni radni dan doveo je još jedno pojačanje Realu - svog sina Davidea (24)! Talijanski strateg odlučio je nasljednika priključiti svom stručnom stožeru gdje će imati funkciju pomoćnka kondicijskom treneru prve momčadi Giovanniju Mauriju. Davide je nedavno diplomirao kineziologiju pa će mu angažman u Realu biti zgodan način da stekne nešto prakse. Nije isključeno da također bude uključen u rad mlađih kategorija.

Ancelotti junior i Mauri već prvog dana priprema imaju ozbiljan zadatak. Moraju smisliti kako na igračima ublažiti posljedice od reprezentativnih akcija s kojih su igrači redoviti dolazili povrijeđeni.



Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije