Hajduk

Andabak: Prerano je govoriti o novom šefu kluba

\'18.11.2010., Split -Sjednica Gradskog vjeca u zgradi banovine u splitu Jako Andabak imao je sastanak sa Zelkom Kerumom Photo: Nino Strmotic/PIXSELL\'
Nino Strmotic/PIXSELL
18.11.2010.
u 18:19

- Bude li Andabak odlučivao, može donijeti odluku kakvu hoće. Moji ljudi nisu razgovarali s Primorcem - kaže Kerum.

Najveći dioničar Hajduka Jako Andabak sastao se jučer s gradonačelnikom Željkom Kerumom. Novinari su odmah pretpostavili da je tema razgovora bila prodaja 30 posto dionica Hajduka u vlasništvu grada Splita, ali Andabak tvrdi da nije.

– Zajedno s ostalim dioničarima u Hajduku, postoji interes, ali ovaj put o tome nismo razgovarali – izjavio je Andabak.

Komentirao je i pisanje Večernjeg lista da će bivši ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac, na njegovu inicijativu, postati predsjednik Nadzornog odbora Hajduka.

– Primorac je u drugim projektima, u zdravstvu. Nema on slobodnog vremena da bi se angažirao u Hajduku. Ne očekujem takvo što. Nema potrebe raditi planove, pripremati ražanj, a zec je u šumi. Rano je! – tvrdi Andabak.

Kerum kaže da su prodaju gradskih dionica u razgovoru ipak spomenuli, ali i on opovrgava da je itko s Draganom Primorcem razgovarao o angažmanu u Hajduku.

– Od mojih ljudi, koliko znam, nitko nije s njim razgovarao. I ne znam tko je to plasirao. A bude li Andabak odlučivao, može donijeti odluku kakvu hoće. Trenutačno, to su netočne informacije – tvrdi Kerum.

Opet je najavio da će se prijedlog o prodaji Hajdukovih dionica naći na dnevnom redu sljedeće sjednice Gradskog vijeća Splita koja bi se trebala održati potkraj prosinca.

Komentara 3

DO
donjuan
18:53 18.11.2010.

...fenomenalno...

VI
Vicka1976
09:01 19.11.2010.

Primorac je svjetski priznat forenzičar, ok kuži sport ali ne vjerujem da bi se bavio ovakvim lokalnim stvarima.

VO
vojvo
10:01 19.11.2010.

sama mafija oko hajduka nije ni čudo što su pali tako nisko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije