ODLIČNA FORMA

Andrej Kramarić dobio novo priznanje, pomozite mu da osvoji nagradu!

Andrej Kramarić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
21.03.2016.
u 20:00

Od svog je dolaska odigrao 455 minuta u osam utakmica, i postigao četiri pogotka

Iako su mnogi s dozom nepovjerenja gledali na transfer Andreja Kramarića u Hoffenheim tijekom ovogodišnjeg zimskog prijelaznog roka, hrvatski je napadač odličnom formom svima dokazao da razloga za brigu ipak nema.

Od svog je dolaska odigrao 455 minuta u osam utakmica, i postigao četiri pogotka. Od toga tri u posljednje četiri utakmice, a upisao je i jednu asistenciju te punim sjajem zasjao u ožujku, čime je zaslužio nominaciju za najboljeg igrača mjeseca Bundeslige.

Uz njega, nominirani su i Claudio Pizarro iz Werdera, Wolfsburgov Andre Schürrle, te Raffael iz Borussije M'gladbach. Igrača mjeseca biraju navijači na službenom Twitter profilu Bundeslige. Trenutačno Kramarić ima 18 posto od 3600 glasova i treći je, vodi Schürrle s 39 posto, drugi je Pizarro s 34 posto i četvrti je Raffael s devet posto.

>> Kramarić zabio u pobjedi nad HSV-om, pogledajte njegov novi gol!

Komentara 6

BA
barkod
21:30 21.03.2016.

Nažalost Andrej nije u mreži Maminja, nadam se da će odigrati još puno dobrih utakmica i nazabijati golova.

Avatar Idler 3
Idler 3
20:15 21.03.2016.

Krama je odličan igrač, sam mu treba kontinuiteta i mnoge bude iznenadil. To kaj je jesen odsjedil je više stvar nevjerojatnih okolnosti - Vardy proigral pod stare dane i to baš u situaciji kad se Leicester počel borit za vrh Premierke !!! Zvučalo bi nevjerojatno jesenas, a evo danas to "čudo" još traje. U svakom slučaju puno sreće i zdravlja obojici.

KA
kajinx
16:55 22.03.2016.

Andreju je samo trebalo dati šansu da pokaže svoje sposobnosti. Drago mi je da je u Njemačkoj, trebao bi tamo i ostati. U vukojebini Leicesteru nije mogao doći k sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije