ODLIČNA FORMA

Kramarić ponovno zabio za Hoffenheim, ovaj put u porazu od Borussije

Andrej Kramarić
NordPhoto/PIXSELL
24.04.2016.
u 17:37

Kramarić je zabio u 54. minuti, nakon što su uzeli loptu, te ga je poslužio Volland. Imala je Borussia dvije minute kasnije veliku šansu, ali je Wendt pucao ravno u golmana Baumanna.

Andrej Kramarić je ponovno postigao gol, sad već peti za Hoffenheim, čime je njegova momčad smanjila na 1:2 u Mönchengladbachu, ali nije došlo do preokreta već je Borussia pobijedila 3:1.

Borussia je vodila s 2:0 autogolom Jeremyja Toljana, mladića hrvatskoga porijekla, u sedmi minuti, te pogotkom Dahouda u 45. minuti, u situaciji kada su se gosti žalili da je bio prekršaj na golmanu. Sommer je u 21. obranio odličnu šansu, a u 42. stativa je pogodio Borussijin igrač Hahn.

Kramarić je zabio u 54. minuti, nakon što su uzeli loptu, te ga je poslužio Volland. Imala je Borussia dvije minute kasnije veliku šansu, ali je Wendt pucao ravno u golmana Baumanna.

Potom je u 61. minuti Hahn u kontri pobjegao i zabio za 3:1. Kramarić je imao još jedan opasan udarac u 72. minuti, no bila je Borussia bolja, mogla je i uvjerljivije slaviti, te je došla na bod od četvrte Herthe.

>> Statistiku pogledajte na Goal.com

>> Pogledajte maestralnu asistenciju Andreja Kramarića nakon 'lažnjaka'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije