Njemačka liga

Andrej Kramarić strijelac u pobjedi Hoffenheima protiv Schalkea

Andrej Kramarić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.09.2016.
u 18:23

Hoffenheim je nakon četiri remija upisao prvu pobjedu ove sezone, dok je Schalke ostao na dnu prvenstvene ljestvice i jedina je momčad bez bodova nakon pet kola

U 5. kola njemačke lige Hoffenheim je na domaćem terenu pobijedio Schalke sa 2:1, a hrvatski napadač Andrej Kramarić ponovno se u upisao u strijelce.

Tako je Hoffenheim, nakon četiri remija, upisao prvu pobjedu ove sezone, dok je Schalke ostao na dnu prvenstvene ljestvice i jedina je momčad bez bodova nakon pet kola. 

Schalke je poveo golom Choupo-Motinga u 4. minuti, a izjednačenje Hoffenheimu donio je Andrej Kramarić u 17. minuti. Za pobjedu domačina zabio je Lukas Rupp u 41. minuti.

 Još je tri puta Kramarić zaprijetio vratima Schalkea, u 8., 44. i 60. minuti, ali sva tri puta lopta je otišla iznad grede. U prošlom kolu Kramarić je bio strijelac za remi 1:1 na gostovanju kod Darmstadta.

Köln i RB Leipzig igrali su 1:1.

 Vodeći Bayern je u subotu u gostima kod Hamburgera slavio sa 1:0 pogotkom Joshue Kimmicha u 89. minuti, a u petak je Borussija Dortmund  pobijedila Freiburg s 3:1. Borussija je u zadnje četiri utakmice, uključujući i jednu u Ligi prvaka, zabila 20 golova.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:41 25.09.2016.

Krama može zabiti i 1000 golova, ali crni Mandžukić igra u startnoj ekipi repke. E moj Čačiću....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije