DINAMO - MILAN

ANKETA Kladionice podcijenile Dinamo: Što Vi kažete, može li hrvatski prvak do pobjede?

Susret Milana i Dinama u drugom kolu UEFA Lige prvaka
Marko Lukunic/PIXSELL
25.10.2022.
u 18:47

Plavi iz Maksimira večeras traže tri boda protiv rossonera kako bi zadržali nadu u prolazak skupine.

Dinamo i Milan večeras od 21 sat igraju susret petog kola po skupinama Lige prvaka, bit će ovo utakmica sezone što se tiče europskih natjecanja za hrvatskog prvaka. 

Krcati Maksimir bit će dodatni vjetar u leđa za zagrebačku momčad, ali svi su svjesni kvalitete Milana, neće to biti nimalo lagan zadatak. Ipak, kako je pao Chelsea, tako se može svladati i talijanski prvak koji nije pokazao na San Siru kako je toliko kvalitetnija momčad kao što rezultat sugerira. 

Kladionice ne vjeruju previše Dinamu, štoviše, čak su ih malo i podcjenili pa su na slavlje domaćina stavili veliku kvotu od 4.70, dok je na pobjedu Milana 1.90.

Što se tiče remija, tu se nudi tečaj od 3.90. 

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte slavlje navijača Dinama nakon velike pobjede protiv Chelseaja

Ključne riječi

Komentara 2

PG
Paulie_Gualtieri
20:13 25.10.2022.

Ne može...opet ista postava. Ivanušec bude večeras igrač više za Milan

BR
brzizestok
19:06 25.10.2022.

Nisam neki navijac, ali dinamo danas pere talijane ! Aaajmoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije