PORUKA TALIJANIMA

Ante Čačić nahvalio hrvatskog napadača: Vidjet ćete da će vas zadiviti

Ante Čačić, Ivan Perišić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
31.01.2017.
u 09:14

- Vidjet ćete da će vas Pjaca zadiviti. Marko je igrač i može igrati na više pozicija u napadu. On je igrač koji pravi razliku i to će pokazati u Juventusu. Postat će veliki igrač

Hrvatski izbornik Ante Čačić nahvalio je napadača Juventusa Marka Pjacu za kojega je uvjeren da će ostaviti veliki trag u klubu.

- Vidjet ćete da će vas Pjaca zadiviti. Marko je igrač i može igrati na više pozicija u napadu. On je igrač koji pravi razliku i to će pokazati u Juventusu. Postat će veliki igrač - rekao je hrvatski izbornik za talijanski Tuttosport.

Osvrnuo se i na Marija Mandžukića, drugog Hrvata u Juventusu.

- On je ratnik, uvijek se bori, čak i na treninzima - rekao je Čačić.

>> Dalić: Nisam doveo Zorana Mamića u Al Ain, a moj nasljednik već je dobro upoznao arapski svijet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije