POBJEDA NAD GORICOM

Ante Čačić nakon pobjede Dinama: Približili smo se naslovu prvaka

Gorica i Dinamo sastali se u 32. kolu HT Prve lige
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/11
24.04.2022.
u 21:25

- Danas smo bili bolji, stvorili puno prilika, a činjenica da im je vratar bio najbolji igrač govori tome u prilog - rekao je Čačić

Trener Dinama Ante Čačić debitirao je na plavoj klupi i pobjedom protiv Gorice (1:0) napravio korak prema naslovu prvaka.

- Čestitam igračima jer su dobro ušli u utakmicu i napravili sve za pobjedu. Hvala i navijačima koji su nas bodrili. Danas smo bili bolji, stvorili puno prilika, a činjenica da im je vratar bio najbolji igrač govori tome u prilog - rekao je Čačić i dodao:

- Očekivao sam da će biti teška utakmica, zadnja su kola. Igrači su izgubili osvježenje, a neki nisu mogli igrati. Ova utakmica nas je približila naslovu prvaka - rekao je Čačić i dodao:

- Ivanušec je danas prvi put odradio 90 minuta, kao i Ademi. Moramo biti oprezni s doziranjem.

Bruno Petković je danas utakmicu počeo na klupi, igrao je Andrić.

- Odlučit ću se za one igrače za koje ću smatrati da su najbolji u tom trenutku.

Dinamu slijedi Lokomotiva.

- Težak protivnik, ali sam siguran da ćemo slaviti ako momčad odigra kako zna.

Trener Gorice Samir Toplak je izjavio:

- Razočaran sam, ovu utakmicu nismo smjeli izgubiti. Nedostajalo je odlučnosti prema naprijed.

>> Ante Čačić novi trener Dinama:

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
21:46 24.04.2022.

Ajde Toplak ne s......i.Protiv Ajduka ste igrali ko p......e a protiv Dinama si nabrijal momčad kaj da se borite za 1. mjesto.Zato šuti i pati.

RA
radolizem
03:47 25.04.2022.

Ante Čačić je uspio u onomeza što je doveden. startao je pobjedom i iskoristio kikseve Osijeka i Hajduka. Utakmice bi se trebale igrati u isto vrijeme, već sada...

PA
pappmisi
11:38 25.04.2022.

Bravo Dinamo ! Cestitam Ante , vidi se pravi trener na pravom mjestu ! Dobra odluka uprave Dinama !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije