LOŠA VIJEST

Ante Rebić se ozlijedio i otpao za nastup protiv Argentine i Italije

Ante Rebić
Sanjin Strukic/Pixsell
07.11.2014.
u 20:57

Izbornik neće slati naknadni poziv nikome.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač računao je na Antu Rebića u utakmicama protiv Argentine i Italije, ali je napadač njemačkog drugoligaša Leipziga morao otkazati nastup zbog ozljede ramena.

- Ante trenutno nije u pravom trenažnom procesu i ne može konkurirati za nastup u ove dvije utakmice. Odlučili smo u komunikaciji s njegovim klubom kako je najbolje da nastavi s tretmanima, potpuno ozdravi i tako se maksimalno spremi za naredne izazove. Želimo mu, naravno, brz i potpun oporavak - rekao je izbornik .

Odlučio je Kovač i kako neće slati naknadne pozive, pa na listi kandidata ostaju 32 prezimena, od čega će njih 19 putovati u London na prijateljski susret s Argentinom (12. studenoga u Londonu), dok će se 13 reprezentativaca u Zagrebu pripremati za kvalifikacijsku utakmicu s Italijom (16.studenoga u Milanu).

>> Kovačevih 44 igrača: Kriterij je upitan – zovu se oni koji ne igraju, a ne zovu oni koji igraju

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar LaMer
LaMer
10:28 08.11.2014.

Pa on ne igra ni u smješnoj njemačkoj drugoligaškoj momčadi Lepizigu a kamoli da bi trebal igrat u Hrvatskoj reprezentaciji ?! Mislim da je ovo samo fini način izbornika da ga se ne poziva ! Zaista nije kvalitetom to zaslužio !

VI
virkom
06:58 08.11.2014.

Ma kad se uspio ozlijediti? Pa nije igrao već zadnjih 4 ili 5 utakmica! Na treningu?

IM
imotadin
16:16 12.11.2014.

Rebić je najveća hrvatska nogometna nada. Šteta što neće igrati za nas. Usto, velika je šteta što trenutno igra u jednoj drugoligaškoj momčadi. Nadam se da i to neće dugo trajati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije