POVRATAK

Ante Vukušić napustio srpski klub koji se raspao zbog dugova. Vratio se u HNL

Split: MAXtv 1. HNL, 2.kolo, HNK Hajduk - RNK Split
Ivo Cagalj/PIXSELL
26.06.2023.
u 17:54

Danas je objavljeno kako se bivši Hajdukov dragulj vratio u domaću ligu nakon što je nastupao po inozemstvu

Bivši napadač Hajduka Ante Vukušić nakon nekoliko godina izbivanja vratio se u HNL i potpisao za Varaždin. 32-godišnji bivši reprezentativac raskinuo je ugovor s Kolubarom koja se raspala te ispala iz prve srpske lige jer joj je oduzeto deveto bodova zbog brojnih dugova. Također, nedugo zatim uslijedila je i kazna od strane Fife. 

Vukušić je u ljeto 2012. iz Hajduka otišao u Pescaru za 3.7 milijuna eura i tako postao osmi najskuplji igrač u povijesti Hajduka, ali karijera mu nije napredovala prema očekivanjima. Nakon toga je igrao za Lausanne, Beveren, Fürth, Tosno, Grudziadz i Krško. Nigdje nije ostvario značajniji učinak sve do odlaska u ljubljansku Olimpiju u ljeto 2019.

Tada je sjajno je igrao za slovenski klub te u 40 nastupa postigao je 27 golova uz devet asistencija. Poslije toga je igrao za rumunjsku Steauu, talijansku Messinu, Tuzla City iz BiH i spomenutu Kolubaru koja je neslavno završila nastupanje u elitnom razredu. 

VEZANI ČLANCI:

Prema Transfermarktu vrijedi 400 tisuća eura, a skupio je jedan nastup za vatrene u eri Igora Štimca. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije