Odlazak

Antonio Conte neočekivano napustio klupu Juventusa

antonio conte
Foto: UESyndication/PIXSELL
15.07.2014.
u 23:30

- Mnogo sam razmišljao dok nisam donio ovu odluku. Shvatio sam da bi bilo jako nešto nastaviti pobjeđivati s Juventusom - kazao je Conte.

Iako je s Juventusom osvojio treći uzastopni naslov prvaka Italije, Antonio Conte iznenada je raskinuo ugovor i napustio klupu torinskog velikana.

- Mnogo sam razmišljao dok nisam donio ovu odluku. Shvatio sam da bi bilo jako teško nastaviti pobjeđivati s Juventusom - kazao je Conte.

Vratar Torineza, Gianluigi Buffon, kazao je da je to veliki gubitak za klub, ali da njegov rad neće samo tako nestati.

- Njegov odlazak nema veze s mogućim transferima Pogbe i Vidala, vjerojatno je kod njega došlo do nestanka volje za zajedničkim radom - naglasio je Buffon.

Mnogi Contea vide na klupi talijanske reprezentacije, koja će se u nadolazećim kvalifikacijama za EP sučeliti i Hrvatskoj.

- Zasad razmišljam samo o odluci koju sam donio, a o onome što će biti razmišljat ću sutra - zaključio je trofejni trener.

Kao Conteovi nasljednici u Juventusu spominju se mnogi, Allegri, Mancini, Spalletti, Mihajlović...

>>Tevez: Samo Conte imao pobjednički mentalitet kao Sir Alex

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije