Igrači Italije

Conte objavio popis igrača: Evo tko će napadati Hrvatsku na Poljudu!

Italija - Hrvatska
Marko Lukunic/PIXSELL
06.06.2015.
u 17:00

Conteu će najviše nedostajati Juventusov branič Giorgio Chiellini koji se ozlijedio uoči finala Lige prvaka

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se još prije nekoliko dana u Zagrebu, a već danas igrači su otišli u Varaždin gdje sutra igraju prijateljsku utakmicu protiv Gibraltara. Uvertira je to za ključnu kvalifikacijsku utakmicu protiv Italije koja se u petak 12. lipnja igra u Splitu. Nažalost, zbog Uefine kazne tribine Poljuda biti će prazne.

Izbornik Niko Kovač već je odavno objavio popis igrača za te utakmice, a Hrvatskoj će jako nedostajati Luka Modrić koji je već duže vrijeme ozlijeđen te suspendirani Vedran Ćorluka i Dejan Lovren koji se u zadnji čas ozlijedio.

A Antonio Conte objavio je popis igrača na koje računa za utakmicu protiv Hrvatske, ali i protiv Portugala. Tu utakmici Talijani igraju četiri dana kasnije. Conteu će najviše nedostajati Juventusov branič Giorgio Chiellini koji se ozlijedio uoči finala Lige prvaka. No, za razliku od utakmice u studenom prošle godine, koja je završila 1:1, može računati na važne igrače u veznom redu - Pirla i Verrattija.

Popis igrača Italije:

Buffon (Juventus), Padelli (Torino), Sirigu (Paris Saint Germain), Astori (Roma), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Darmian (Torino), De Sciglio (Milan), De Silvestri (Sampdoria), Moretti (Torino), Pasqual (Fiorentina), Ranocchia (Inter), Bertolacci (Genoa), De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Parolo (Lazio), Pirlo (Juventus), Soriano (Sampdoria), Verratti (Paris Saint Germain), Candreva (Lazio), El Shaarawy (Milan), Gabbiadini (Napoli), Immobile (Borussia Dortmund), Matri (Juventus), Pelle (Southampton), Sansone (Sassuolo), Vazquez (Palermo) i Zaza (Sassuolo).

>>Niko Kovač: Protiv Talijana nećemo gubiti glavu, odgovara nam i neriješeno

>>Lovren otpao za Italiju, evo koga je Kovač pozvao umjesto njega!

Komentara 3

VL
????
18:27 06.06.2015.

Pa kaj, treba samo spustiti dron sa zastavom Velike Italije, naši trebaju onda odbiti igrati zbog talijanskog fašizma i utakmicu će registrirati 3:0 za nas.

ME
melinda
17:21 06.06.2015.

Evo gospodo podrzavajte jos Australca koji je urlikao na maksimiru pa sada kada smo najpotrebniji nasoj repki fifa nema milosti sa nacionalizmom.Sada nam se Simunic smije iz svoje Australije kako je ispao pametan i na neciji nagovor unistio ugled nasee reprezentacije kao i nase domovine.Mislim da mi sami moramo zaustaviti to zlo 21 stoljeca sto prijeti da nasa omladina krene pogrijesnim putem.Vlada mora donijeti zakon da se svako pozivanje na mrznju kaznjava najstrozije i da se Thompsonu zabrani svako javno obracanje nasoj javnosti inace se nas cijeli svijet osuditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije