CEDEVITA – JOLLY JBŠ

Anzulović: Kao favoriti dočekujemo Jolly

'25.03.2011., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Savska 30, Zagreb - 2. kolo A-1 kosarkaske lige za prvaka: KK Cibona - KK Zadar. Drazen Anzulovic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
06.04.2012.
u 13:37

Košarkaši Cedevite u subotu od 20.30 sati u Domu športova dočekuju šibenski Jolly JBŠ u 6. kolu Lige za prvaka.

Momčad trenera Dražena Anzulovića je favorit.

– Ušli su u Ligu za prvaka s velikim ambicijama. Dobro ih poznajemo, igrali smo s njima u predsezoni na turniru u Širokom. Favoriti smo u ovom susretu, ali zanima me kontinuitet, bolja igra nego protiv Zagreba. Nije dovoljno 20 minuta angažmana, želim da cijelu utakmicu imamo pravu razinu ozbiljnosti i respekt prema protivniku – kazao je Anzulović za službene stranice kluba.

– Šibenčani imaju svoju kvalitetu i potencijal. Kad Puljko zabije 43 Splitu, to moraš respektirati. Imaju odličnog Amerikanca koji im je u ovom trenutku možda i najbolji igrač, dobri su ispod koša, ta unutarnja linija. Prema tome, mi jesmo favoriti utakmice, ali goste respektiramo – dodao je Anzulović.

Trener Anzulović iskoristio je i prigodu te čestitao Uskrs uime momčadi svim navijačima Cedevite i ljubiteljima košarke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije