Odlazi u Manchester?

Bayernu se ovo nije dogodilo 15 godina, a objavljeno je da Guardiola preuzima City!

'Munich\'s head coach Pep Guardiola is pictured during the Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Moenchengladbach at Allianz Arena in Munich, Germany, 09 August 2013. Photo: An
'Andreas Gebert/DPA/PIXSELL'
09.05.2015.
u 19:27

"Manchester City postigao je usmeni dogovor s Pepom Guardiolom koji će sljedeće sezone voditi njihovu momčad."

Nogometaši Bayerna danas su izgubili drugu uzastopnu utakmicu u Bundesligi (Augsburg je slavio 1:0), a u oba susreta nisu uspjeli zatresti mrežu protivnika. Kada se tome pridoda i poraz od Barcelone u kojem također nisu zabili, ispada da su izgubili tri utakmice u nizu bez da su postigli pogodak, što im se nije dogodilo već 15 godina!

Mala kriza zahvatila je bavarski klub, ali dosta je tome pridonijela i situacija s ozljedama. Naime, Guardiola već neko vrijeme nema na raspolaganju svoje najveće zvijezde, prije svega Robbena i Riberyja. No, navodno ni odnosi u momčadi više nisu idealni i sve se više priča o tome da bi španjolski strateg mogao napustiti klub.

A danas je arapski sportski kanal beIN objavio informaciju da su vlasnici Manchester Cityja dogovorili dolazak Guardiole na kraju ove sezone kada će otići Manuel Pellegrini.

"Manchester City postigao je usmeni dogovor s Pepom Guardiolom koji će sljedeće sezone voditi njihovu momčad."

Ovu informaciju prenijeli su brojni otočki mediji, iako ju svi još uvijek uzimaju s dozom rezerve. No, u svakom slučaju jasno je da interes postoji, a na kraju sezone vidjet ćemo je li informacija bila točna.

>>Guardiola izgubio konce? Bayern kod kuće izgubio i od Augsburga!

Komentara 25

DI
dinamojavolim1
20:06 09.05.2015.

i onda Zidak kaze da je pep dokazano najbolji trener na svijetu

DR
drznedaj
21:03 09.05.2015.

Samo neka ode, oslabio je Bayern jako. SVe sto je osvojio, osvojio je na slavi Heynckes-a. Pustio je igrace kao Madnzukica a doveo 5 Spanjolaca + cijelu trenesku ekipu isz Spanjolske. Uspio je otjerat lijecnika koji je s Bayerno duze nego sam ja ziv. I oslabio je i reprezentaciju. Vecina ih bila iz Bayerna a sad neki sjede na klupi (Goetze). Ma ako ode, bit ce bolje za Bayern, nije to trener za njemacki nogomet.

TM
Tea@Matej
01:41 10.05.2015.

Uz to, autor je zaboravio na poraz od dortmundu u kupu. dakle 4 poraza u nizu, a ne 3...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije