NOVA TRAGEDIJA

Argentinskog novinara u Sao Paulu usmrtio ukradeni automobil

Jorge Lopez
Foto: Twitter.com
09.07.2014.
u 20:20

Jorge Lopez je drugi argentinski novinar koji je poginuo tijekom SP-a u Brazilu.

Argentinski novinar Jorge Lopez smrtno je stradao u prometnoj nesreći u predgrađu Sao Paula. 38-godišnji novinar, koji je izvještavao sa SP-a u Brazilu, poginuo je nakon što se u taksi kojim se vozio zabio ukradeni automobil, prenose strani mediji.

Lopez je nakon sudara izletio iz automobila, dok je vozač taksija prošao s ozljedama. U ukradenom automobilu su bile tri osobe, od čega dva maloljetnika. Svi su bili nenaoružani i policija ih je uhitila.

Lopez je radio za radijsku postaju La Red te list Ole Sports. On je drugi argentinski novinar koji je poginuo tijekom SP-a u Brazilu. Prije nekoliko dana novinarka Maria Soledad Fernandez smrtno je stradala u automobilskoj nesreći.

>> Argentinska reprezentacija tuguje zbog smrti mlade novinarke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije