STRADALA U PROMETU

Argentinska reprezentacija tuguje zbog smrti mlade novinarke

Maria Soledad Fernandez
Foto: Twitter.com
1/2
03.07.2014.
u 10:29

Pokojna Maria Soledad Fernandez kći je poznatog argentinskog novinara Miguela ''Titija'' Fernandeza koji je također na terenu u Brazilu

Argentinska je reprezentacija zbog smrti novinarke Marije Soledad Fernandez (26) otkazala konferenciju za medije nakon pobjede nad Švicarskom.

Sa Svjetskog prvenstva u Brazilu Fernandez je izvještavala za televizijsku postaju DirecTV Sports. Smrtno je stradala u automobilskoj nesreći dok je putovala iz Belo Horizontea u Sao Paulo. S njom je u automobilu putovalo još dvoje kolega, no oni nisu u životnoj opasnosti.

Pokojna Maria Soledad Fernandez kći je poznatog argentinskog novinara Miguela ''Titija'' Fernandeza koji je također na terenu u Brazilu.

– Igrači tuguju i suosjećaju zbog ove smrti jer su i oni nečija djeca ili imaju svoju djecu – rekao tajnik Argentinskog nogometnog saveza Juan Carlos Crespi.

Argentina je odradila trening, ali ga je počela minutom šutnje u znak sjećanja na mladu novinarku.

>> Argentina u 118. minuti srušila Švicarsku i rastužila Federera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije