INCIDENT NA GROBNIKU

Armada u sačekuši napala Kohortu na naplatnim kućicama. Više osoba je ozlijeđeno

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
05.10.2024.
u 15:48

Došlo je do tučnjave u kojoj su tri osobe, od kojih jedna maloljetna, zadobile lakše tjelesne ozljede.

Kasno sinoć izbila je tučnjava između navijačkih skupina u blizini Rijeke. Konkretno, potukle su se Armada i Kohorta, na naplatnim kućicama pokraj Grobnika. Kohortaši su bili u Puli na utakmici protiv Istre 1961 koju je Osijek izgubio 2:1 i vraćali su se kući, a Riječani su ih napali u sačekuši na Grobniku. Došlo je do tučnjave u kojoj su tri osobe, od kojih jedna maloljetna, zadobile lakše tjelesne ozljede.

Policijska uprava primorsko-goranska objavila je o ovom događaju priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

- Jučer, 4. listopada oko 22.15 sati zaprimiljena je dojava o tučnjavi u blizini naplatne postaje na Kikovici blizu Rijeke. Prema dosad prikupljenim saznanjima, dva su se kombi vozila s navijačima nogometnog kluba iz Osijeka koji su se vraćali s utakmice u Puli, zaustavila nedaleko naplatne postaje na Kikovici. Za vrijeme zaustavljanja, došlo je do fizičkog sukoba navijačke skupine s područja Rijeke i navedenih osoba, od kojih se dio izgrednika do dolaska policije udaljio s mjesta događaja.

VEZANI ČLANCI:

Dolaskom policije zatečeno je jedno kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka te 16 osoba, dok se drugo kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka udaljilo s mjesta događaja. U ovom događaju lakše tjelesne ozljede zadobile su tri osobe, od kojih je jedna maloljetna. Nakon pružene liječničke pomoći i postupanja policije, kombi vozilo s navijačima osječkog kluba u pratnji policijskih službenika prepraćeno je do čvora Bosiljevo.

Policija nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih okolnosti i činjenica, kao i sudionika ovog događaja - objavili su iz policije.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar GF1
GF1
15:55 05.10.2024.

Zašto ti dečki iz Armade ne idu u MMA. Pa njima svi smetaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije