Community Shield

Arsenal na Wembleyju pregazio City i osvojio prvi trofej sezone

Arsenal - Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
10.08.2014.
u 18:02

Plavi su igrali bez Franka Lamparda, kao i bez većine igrača koji su nastupali na Svjetskom prvenstvu u Brazilu

U spektaklu na Wembleyju u Community Shieldu kojim je otvorena nova sezone Premiershipa, inače engleskoj inačici superkupa, pobjednik FA kupa Arsenal pobijedio je prvake Manchester City (3:0). 

Plavi su igrali bez Lamparda, a nije nastupila ni većina igrača koji su igrali na SP-u u Brazilu. Nije nedjelja bio dan za igrače Cityja, šanse su im bile male jer tek su jednom zapucali u okvir gola vratara Szczesnyja. Arsene Wenger je osvojio svoj 13. Superkup, a to mu je bio ukupno 41. trofej u karijeri. Inače, od Topnika sada su uspješniji tek United (20 trofeja) i Liverpool (15). Strijelci su bili Cazorla (21.), Ramsey (42.) i Girourd (60.).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije