Engleska

Arsenal nakon 0:2 nokautirao Spurse 5:2

'Tottenham Hotspur\'s Croatian  Luka Modric (L) vies with Arsenal\'s Czech  Tomas Rosicky   during an English Premier League football match between Arsenal and Tottenham Hotspur at the Emirates Stadiu
'IAN KINGTON'
26.02.2012.
u 16:57

Nogometaši Tottenhama doživjeli su težak nokaut u gradskom derbiju protiv Arsenala. Topnici su u 34. minuti gubili 0:2, no na kraju su preokrenuli za veliku pobjedu 5:2.

Spursi su poveli u 4. minuti, nakon sjajne kontre strijelac je bio Saha, a u 34. minuti na 2:0 povisio je Adebayor iz jedanaesterca. Najstrožu kaznu izborio je Gareth Bale nakon sjajne asistencije našeg Luke Modrića.

No do kraja poluvremena topnici su izjednačili pogocima Sagne i Van Persieja. U 51. minuti Arsenal je još jednom izigrao jučer jako slabu obranu Tottenhama, a strijelac je bio Rosicky. Sudbinu Spursa s dva je gola (65. i 68. minuta) zapečatio Theo Walcott.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta i zaradio žuti karton, a Niku Kranjčara u 46. je minuti zamijenio Rafael van der Vaart.

– Ovo je bio fantastičan povratak, pogotovo za naše navijače, kojima smo priuštili puno frustracija proteklih tjedana – rekao je kapetan Arsenala Robin van Persie.

Manchester United nastavlja držati priključak s Cityjem, crveni vragovi u gostima su sa 2:1 svladali Norwich. Briljirali su starci, u 7. je minuti zabio Scholes, a pri rezultatu 1:1 u 90. je minuti odlučujući pogodak postigao Ryan Giggs, kojemu je to bio jubilarni 900. nastup za klub s Old Trafforda.

– Norwich je bio bolja momčad, nadigrali su nas. Pobijedili smo zahvaljujući sreći – iskreno je priznao trener Manchester Uniteda sir Alex Ferguson.

Poredak: Manchester City 63, Manchester United 61, Tottenham 53, Arsenal i Chelsea po 46 bodova...

Ključne riječi

Komentara 6

JO
jolly
07:23 27.02.2012.

Kad već spominjete obranu, ne zaboravite Kabula. On je direktni krivac za više od pola golova što su dobili ove sezone.

CP
copy paste
17:32 26.02.2012.

rezultatske i igračke amplitude koje ove godine doživljava arsenal su upravo nevjerovatne.svako malo dobiju brutalno po \'\'čepu\'\' od nekoga,pa za par dana oni pregaze nekoga.a kad im gledaš igru,nekad imaš dojam da su gori od dinama i hajduka zajedno,a već drugu utakmicu odigraju na razini barcelone.ko je tu lud.....?

CU
cupus
18:52 26.02.2012.

izgleda da te ,riba, klada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije