Primera

Athletic razbio Sporting, Halilović bez potpore suigrača

Alen Halilović
UESyndication/PIXSELL
26.10.2015.
u 22:23

Alen Halilović kod poražene momčadi odigrao je 70. minuta, bio je dosta dobar, no nije imao potporu suigrača

U posljednjoj utakmici devetog kola španjolske Primere, Athletic Bilbao na svom je terenu uvjerljivo svladao Sporting iz Gijona, završilo je 3:0.

Domaćin je bio potpuno nadmoćan, uputio je čak 18 udaraca prema golu (pet u okvir), dok su gosti pucali samo pet puta i to sve pokraj gola.

Prvi pogodak na susretu pao je u 29 minuti, lijepu akciju završio je Susaeta. Tri minute prije odmora Aduriz je pucao jedanaesterac, vratar Sportinga mu obranio, ali Aduriz je odbijenu loptu pospremio u mrežu. Isti igrač u 67. minuti zaključio je priču postavivši konačnih 3:0 nakon lijepe asistencije Benata.

Alen Halilović kod poražene momčadi odigrao je 70. minuta, bio je dosta dobar, ali nije imao potporu suigrača. Dva puta je okušao svoj udarac, no nije bio precizan.

>>Huub Stevens novi trener Hoffenheima

Komentara 2

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
22:33 26.10.2015.

Za Dinamo s Mamicem!!!!!!!

ZO
zoom
11:24 27.10.2015.

kako je halilović bio "dosta dobar" ako je 2x promašio gol i to je sve što je napravio!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije