Tvrdi da je nevin

Atiemwen poriče nasilje: Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom...

Iyayi Believe Atiemwen
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/2
08.03.2019.
u 16:42

Imam tri sestre i majku i znam se ophoditi prema ženama! One mi nikada ne bi oprostile da sam digao ruku na drugu ženu - napisao je Dinamov nogometaš na svom profilu na Instagramu.

Iyayi Believe Atiemwen, Dinamov nogometaš kojeg je djevojka Iva Bošnjak optužila da ju je napao i gušio nakon utakmice s Benficom,  oštro je demantirao da je na nju podigao ruku.

- Jako mi je žao što se ovo događa. Demantiram sve navedeno u objavama dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku i znam se ophoditi prema ženama! One mi nikada ne bi oprostile da sam digao ruku na drugu ženu - napisao je na svom profilu na Instagramu.

Podsjetimo, u petak ujutro Iva Bošnjak je izjavila sljedeće: 

- Ja, Bošnjak Iva javno objavljujem ovo. Noćas oko 23 sata fizički sam napadnuta od strane dotičnoga gospodina, Iyayi Believe Atiemwena. Zadobila sam par fizičkih ozljeda, policija je zabilježila ovaj slučaj, a gospodin nakon dolaska policije je rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu sreću (nesreću) imam vidljivih ozljeda na svome tijelu, i ovim putem se javno obraćam dotičnom gospodinu, a i upozoravam sve cure, djevojke da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika životna škola koju ću pamtiti do kraja života!

>> Pogledajte što je rekao Dani Olmo nakon pobjede protiv Benfice. Otkrio je i zanimljivosti o reprezentaciji

I opet javno se obraćam dotičnom Iyayi Believe Atiemwenu, koji mi je nanio ozljede glave i uz to sve i pokušaj gušenja.. S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nešto! S tužbom idem do kraja dok manijak ne dobije što je tražio!!

Zagrebačka policija potvrdila je kako je ženska osoba, ne navodeći njezin identitet, ali prema neslužbenim informacijama riječ je upravo o Ivi Bošnjak, prijavila da ju je fizički napao Iyayi Believe Atiemwen.

Potvrdili su i kako trenutačno rade na slučaju, odnosno konkretno – prikupljaju sve potrebne obavijesti kako bi utvrdili što se doista dogodilo, a što znači da će u daljnjem tijeku postupka na obavijesni razgovor privesti Dinamova nogometaša. Ako utvrde da postoji osnova za to, protiv njega će podići i kaznenu ili prekršajnu prijavu, ovisno o tome je li djevojka zadobila lakše ili teže ozljede.

Foto: Instagram/atiemwen1

 

Komentara 40

JE
jejeee
17:10 08.03.2019.

mala želi pare,eto što je!!

Avatar Ada
Ada
17:11 08.03.2019.

Žensko sam i Dan žena je, ali ovoga puta nekako više vjerujem muškarcu. Možda se varam, ali njen upis je tako sročen da mi se čini da nogometaš govori istinu.

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
17:10 08.03.2019.

Ima li ta žena dokaze da ju je napao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije