Gužva u šesnaestercu

Atomski napadi Nijemaca, Nizozemaca i Portugala

Arjen Robben
Reuters
06.09.2010.
u 08:58

Europske reprezentacije s najvećim izborom vrhunskih napadača su Njemačka, Nizozemska i Portugal.

Elf ima Klosea, Gomeza, Müllera, Podolskog i Cacaua, Nizozemcima se vratio Van Nistelrooij te se priključio Kuytu, Robbenu, Van Persieu i Huntelaaru, dok Portugalci raspolažu Cristianom Ronaldom, Nanijem, Simaom, Almeidom i Liedsonom.

Nešto manji izbor napadača imaju Englezi, kod kojih je samo Wayne Rooney špica svjetskoga kalibra, dok su Crouch, Bent i Defoe tek "potpora". Iako taj termin možda i nije fer prema Defoeu, koji je upravo Bugarima uvalio tricu te s Huntelaarom i Izraelcem Benayounom predvodi europske strijelce u kvalifikacijama.

Španjolci imaju vjerojatno najjači napadački dvojac u Europi, Torresa i Davida Villu, no osim njih nemaju napadača svjetske klase. Francuzima više nema Henryja i Anelke te će ih u ovim kvalifikacijama vući samo sjajni Franck Ribery.

Ključne riječi

Komentara 3

HO
hotfishlake
09:40 06.09.2010.

ajme boze dragi tko ovoga dripca placa za ovakve clanke?!

Avatar Castro
Castro
10:36 06.09.2010.

U pravu si, clanak je zaista \"prazan\" , al to je kad dasovic i flak imaju clanke samo kad treba dinamo i sve oko dinama \"oprati\", za ostalo nemaju materijal.

RE
rene
10:56 06.09.2010.

dasovicu, nas repka ima jace napadace od njemaca.... klose i gomes su rezerve olicu, a osim olica imamo dudua, petrica, jelavica, mandzu, kalinica, klasnica .... svi igraju u velikim klubovima i rijetko su kad rezerve ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije