Udruženje teniskih profesionalaca (

ATP o Novaku Đokoviću: Ovo je vrhunac žalosnog slijeda događaja i gubitak za tenis

Australska vlada ponovno poništila Đokovićevu vizu, prijeti mu deportacija
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA
1/5
16.01.2022.
u 11:26

"Današnja odluka kojom se poništava viza Novaku Đokoviću za ulazak u Australiju označava završetak žalosnog slijeda događaja. Odluke zakonodavnih vlasti vezanih u javno zdravlje moraju se poštivati. "

Nakon što je australski sud u nedjelju odlučio poništiti vizu izdanu prvom tenislu svijeta Novaku Đokoviću te mu je tako onemogućen nastup na prvom "grand slam" turniru sezone Australian Openu, oglasilo se i Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) koje je Đokovićev izostanak s turnira ocijenilo guitkom za tenis.

"Današnja odluka kojom se poništava viza Novaku Đokoviću za ulazak u Australiju označava završetak žalosnog slijeda događaja. Odluke zakonodavnih vlasti vezanih u javno zdravlje moraju se poštivati. Potrebno je dodatno vrijeme kako bi se izvukle pouke iz ove situacije.

Bez obzira kako smo došli do ove točke, Novak je jedan od najvećih šampiona našeg sporta i njegov izostanak s Australian Opena je gubitak za igru. Znamo koliko su turbulentni bili posljednji dani za Novaka i koliko je želio braniti svoj naslov u Melbourneu. Želimo mu sve najbolje i veselimo se što ćemo ga uskoro ponovno vidjeti na terenu", objavio je ATP dodavši kako svim igračima snažno preporučuje cijepljenje.

Ključne riječi

Komentara 2

NP
nitko.pitko
12:25 16.01.2022.

Neka su mu zabranili. Ne bi bilo pošteno da on zdrav igra protiv srčanih bolesnika

PU
Pulchrum
14:16 16.01.2022.

Koga će sada gledati na teniskim turnirima kad su protjerali maestralnog Đokovića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije