NA FACEBOOKU

AZ se oglasio objavom nakon što su osvojili europski naslov i dali 'petardu' Hajduku

Ženeva: AZ Alkmaar novi je prvak Lige prvaka mladih
Luka Stanzl/PIXSELL
25.04.2023.
u 17:44

Nizozemski predstavnk uvjerljivo je porazio bijele u finalu juniorske Lige prvaka

Momčad nizozemskog AZ Alkmaara nadmoćno je osvojila naslov juniorskih europskih prvaka slavljem nad Hajdukom od 5:0 u završnici final foura u Ženevi. U sjajnom nizu stradao je niz poznatih i uglednih klubova poput Barcelone 3:0, Reala 4:0 i Eintrachta iz Frankfurta iz 5:0.

Akademija AZ je u Nizozemskoj ispred Ajaxa, Feyenoorda i PSV-a, a igrali su odlično protiv Hajduka. Nakon što su podignuli trofej Lige prvaka mladih, oglasili su se tri riječi na društvenim mrežama:  'We did it' ili 'Uspjeli smo'.

Podsjetimo, bili tići su do finala stigli pobjedama na Šahtarom, Manchester Cityem, dortmundskom Borussijom te talijanskim Milanom. 

Splitska Riva im priprema veliku feštu povodom osvajanja srebrne medalje, više o tome OVDJE

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije