Dinamo

Badelj i Pedro otpali za utakmicu u Splitu

Milan Badelj
Marko Prpić/Pixsell
05.04.2010.
u 16:24

Sedam kola prije kraja prvenstva Dinamo ima osam bodova prednosti i to neće prokockati, bit će peti put zaredom prvak. Iz Rijeke je donio bod, koji opet vuče repove.

Čini se da je bilo i svađe dvojice trenera.

– Nikakve svađe između Gračana i mene nije bilo – tvrdi trener plavih Krunoslav Jurčić.

– Znao sam kakva nas utakmica čeka, znam kako će biti i u Splitu. Jer, imali smo problema kad su takve utakmice. Grubosti, dvoboji, duge lopte, tako je u Rijeci, Splitu, Zadru... I na to pripremam igrače, jer i moja generacija padala je na takvim utakmicama – dodao je Dinamov trener, kojemu se nisu svidjeli komentari o pomaganju Dinamu.

– Žao mi je što se tako govori o utakmici koja je bila jako dobra za gledanje, uzbudljiva, neizvjesna, bilo je šansi, golova. Dobro, zamjerki imam i ja na taktičke stvari kod svojih igrača, ali bilo je zanimljivo. A uvijek je netko oštećen, pa prije toga svi su vidjeli utakmicu Manchester United – Chelsea u kojoj je bilo puno većih pogrešaka sudaca.

Jurčić je iz Rijeke donio i probleme, ranije su iz igre morali Milan Badelj i Tomislav Barbarić, Morales nije ni kandidirao zbog koljena.

– Badelj, Morales i Slepička otpali su i ne putuju u Split. Neću skrivati takve stvari. A tek ćemo vidjeti tko će igrati. Calello umjesto Badelja? O tome neka razmišljaju u Splitu – napominje Kruno.

Pripremili se za borbu

Je li momčad sad spremna za "fajtersku" utakmicu u Splitu?

– Radimo na tome, vjerujem da jest. Zato nisam nezadovoljan izdanjem u Rijeci, pokazali smo čvrstoću u igri protiv momčadi koja nikada nije bila tako čvrsta – nada se Dinamov trener.

– Nije bilo dvoboja, samo sam osjetio bol. Nisam zadovoljan što nismo pobijedili, iako smo s tri gostovanja donijeli sedam bodova – objasnio je Badelj koji je istegnuo zadnju ložu.

– U Rijeci sam zabio trbuhom, valjda me se vratar preplašio kad je vidio koliki sam – kaže Barbarić, koji će biti spreman za srijedu iako je jučer trenirao odvojeno i premda će ga Jurčić testirati i na treningu u Splitu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije