PONOSNI NA UNUKA

VIDEO Baka i djed Joška Gvardiola: Tata se zbog njega puno toga odrekao, a obitelj se snalazila na sve načine

Novigrad: Baka i djed Joška Gvardiola
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/5
03.12.2022.
u 10:57

- Otac mu je najviše pomogao, vozio ga na treninge kada je vidio kada ima želju i volju. Tata se odrekao puno toga. Svakako su se snalazili.

Na sjajnog mladića Joška Gvardiola ponosna je cijela Hrvatska, a posebno njegovi baka i djed Zvonko i Milka. Oni su dočekali novinarsku ekipu ispred svoje kuće u zadarskom Novigradu te se osvrnuli na unuka.

- Zvao nas je od tamo, poslije utakmice. Rekao je da će se otuširati, a onda će malo proslaviti. S njim su roditelji i dvije sestre. Od malena voli nogomet, prošao je Dinamovu školu - govore baka i djed te dodaju:

- Otac mu je najviše pomogao, vozio ga na treninge kada je vidio kada ima želju i volju. Tata se odrekao puno toga. Svakako su se snalazili.

Djed je pozirao s Joškovim dresom iz Leipziga, a baka je ponosno pokazala obiteljske fotografije. Pogledajte kako je to izgledalo.

Komentara 9

DU
Deleted user
12:02 03.12.2022.

Vrijedilo je svake sekunde odricanja.

VA
Varosanin
11:43 03.12.2022.

Ma pustite maloga na miru. Nista nije gotovo. Trebamo prvo odigrati SP do kraja i posle toga moze se pisati o svima.

PR
Propitivač
11:30 03.12.2022.

Napravio je sve kao i drugi roditelji. Ja znam ljude koji se mijenjaju za smjene kako bi kći vozili na satove klavira, iako znaju da se vjerojatno neće baviti klasičnim glazbom, ali roditeljima je važno poticati nadarenost kod svoje djece. Drago mi je da je kod Joška ta nadarenost urodila početkom sjajne karijere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije