Nakon četiri pogotka za 4:1 pobjedu Bruggea

Balaban: U reprezentaciji moram čekati

27.11.2006.
u 18:15

Čovjek bi pomislio da si je priuštio pravu veselicu. Boško Balaban zabio je četiri komada za 4:1 pobjedu Club Bruggea nad Waregemom. Ni u večeri u kojoj je napravio taj veliki pothvat, a ni jutro poslije, nije bio posebno ushićene.
- Upravo sam se probudio, lijepo sam se naspavao - kazao je u ponedjeljak oko podneva Boško Balaban.

Nije bilo slavlja
Očekivali smo da je noć bila burna.
- Ma ni slučajno, odmah nakon utakmice otišao sam kući u krevet. Za dva dana igramo utakmicu Uefine lige (kod Beşiktaşa, nap. a.)
No, razloga za zadovoljstvo jamačno ima. Još nije pogledao novine, nije išao slaviti pa i ne zna reakcije, no u Bruggeu je jučer bio prva tema.
Nešto je slabije u reprezentaciji, Eduardo i Petrić ugrabili su mjesta u udarnoj postavi Slavena Bilića.
Možda ova četiri pogotka pomognu Balabanu i kod Bilića.
- Reprezentacija odlično igra, i dečki u napadu, te nekakve promjene zasad ne treba očekivati. Sigurno da nisam sretan na klupi, vjerujem da nije niti jedan igrač zadovoljan kad ne igra. No, strpljivo čekam svoju priliku. Nije mi prvi put, tko čeka, taj dočeka, vjerujem da će prilika doći - mirno je govorio Balaban i dodao:
- O reprezentaciji dovoljno govore igre i pogotovo rezultati. Rezultat je mjerilo svega, a rezultatski smo odlični. I udarna postava, ali i svi mi na klupi imamo kvalitetu i držim da izbornik doista ima slatke brige. I ugođaj je među nama zdrav.

Fontana zaboravljena
U zaborav su pali problemi u reprezentaciji, Slaven Bilić, ali i igrači (Balaban, Srna i Olić) potrudili su se da slučaj "Fontana" više ne bude tema, ozračje u reprezentaciji doista je odlično.
Sad će zacijelo biti mogo bolji ugođaj i u svlačionici Bruggea, klub bi se ipak mogao umiješati u borbu za vrh.
 - Mnogo je još utakmica ostalo za odigrati, Genk nam bježi deset bodova, Anderlecht manje, ali uvjeren sam da ćemo biti u vrhu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije