Bayern - Real M.

Bale vodi “rat” protiv Ronalda, ali na kraju će iz Reala izvisiti on

Gareth Bale
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
12.04.2017.
u 16:15

Španjolski mediji tvrde da su Luka Modrić, Toni Kroos i Gareth Bale ovih dana bili na razgovoru kod trenera Zinedinea Zidanea te mu poručili da nije pravedno što Portugalac ima zajamčeno mjesto u prvih 11 unatoč tome što je u posljednje vrijeme u očajnoj formi

Uoči današnje utakmice Bayerna i Reala na Allianz Areni (20.45 sati, HTV 2) najviše se govori o sukobu u svlačionici kraljeva. Španjolski mediji tvrde da su Luka Modrić, Toni Kroos i Gareth Bale ovih dana bili na razgovoru kod trenera Zinedinea Zidanea te mu poručili da nije pravedno što Portugalac ima zajamčeno mjesto u prvih 11 unatoč tome što je u posljednje vrijeme u očajnoj formi.

Osim ove trojice, navodno i mladi igrači gunđaju protiv Ronalda, koji uživa status velikog šefa u svlačionici. Od mlađih “bunu” protiv Ronalda predvode Alvaro Morata i Lucas Vasquez...

CR7 nije zabio mjesec dana

Dečkima je očito dosta nedodirljivosti jednog igrača, a u prilog im idu i Ronaldove brojke. Naime, danas je točno mjesec dana od Ronaldova posljednjeg gola za Real. Strijelac je bio u pobjedi 2:1 protiv Betisa 12. ožujka. Od tada je na terenu u dresu Reala proveo 310 minuta, no gol nije zabio. Neuobičajen je to post za najboljeg igrača u 2016. godini.

I tablica strijelaca Primere pokazuje da je CR7 u krizi. Sedam kola prije kraja više nema nikakve šanse da bude najbolji strijelac lige, jer Messi mu bježi osam, a Suarez pet golova. A još je gori Ronaldo ove sezone u Ligi prvaka, jer u osam utakmica postigao je samo dva pogotka. Vodeći Messi zabio je 11, Lewandowski i Aubameyang strijelci su bili po sedam puta, a Benzema pet... No, unatoč lošoj formi Ronaldo je i dalje igrač kojeg se najmanje mijenja u Realu. Zidane je samo triput ove sezone imao hrabrosti izvući ga iz igre prije kraja utakmice. A i tada je Ronaldo bio jako povrijeđen.

Da Cristiano nije omiljen lik među suigračima, potvrđuju i slike s društvenih mreža. Ramos, Bale, Modrić i Kroos četverac je koji se često druži privatno, no na tim zabavama nikada nema Portugalca.

Španjolci pišu da je najveći zagovaratelj pobune protiv Ronalda bio Gareth Bale. Velšanin i Portugalac otpočetka nisu u dobrim odnosima, a čelnici Reala čak su skrivali da su za Balea platili milijun eura više odštete, samo da ne bi povrijedili Ronaldov ego.

A Bale je najglasniji zato što je shvatio da će se u ljeto čelnici Reala riješiti ili njega ili Ronalda, a sve kako bi napravili mjesta za Edena Hazarda, kojeg već dulje želi dovesti Zidane.

Španjolci pišu da je izlaznim vratima zasad bliži Bale, jer Realu donosi nemjerljivo manje novca od Ronalda. A i Velšaninova forma nije ništa bolja od Ronaldove. Ove je sezone zabio svega devet golova. I zato, na kraju bi u “ratu” protiv Ronalda mogao izgubiti baš najglasniji u pobuni – Bale.

Jer, čelnici Reala istrpjet će lošiju formu Ronalda sve dok znaju da im je on zlatna koka koja godišnje proda oko milijun dresova. Bale pak proda 6-7 puta manje...

Dok se španjolski mediji bave sukobom u Realu, u njemačkim je jučer glavna vijest bila da je trening uoči Reala propustio Robert Lewandowski. Vuče ozljedu zgloba posljednjih nekoliko tjedana, no trebao bi biti spreman.

A Nijemci se prisjećaju i nokauta koji im je zadao Real u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka u travnju 2014. Nakon što je prvu utakmicu Real u Madridu dobio 1:0, u drugoj je u Münchenu slavio s 4:0, što je najveći domaći poraz Bayerna u povijesti europskih natjecanja.

– S time da je sada jedna bitna razlika. Ovaj put Carlo Ancelotti na našoj je klupi – poručio je direktor Bayerna Rummenigge.

Leicester po novu senzaciju

U večerašnjoj drugoj utakmici Atletico će na Vicente Calderonu dočekati engleskog prvaka Leicester.

– Uživamo u svakoj sekundi Lige prvaka i potpuno smo neopterećeni. Bili smo autsajderi i protiv Seville, pa smo prošli. Isto namjeravamo i protiv Atletica – poručio je igrač Leicestera Danny Drinkwater.

>>Messi nakon lakta u lice nije bio raspoložen za raspravu s Mandžom

Komentara 2

GU
General_U
17:21 12.04.2017.

penaldo igrač manje u realu on je prošlost, a Bale budućnost ma gdje igrao.

Avatar Idler 3
Idler 3
17:51 12.04.2017.

Hm da, a izvor ove "vijesti" je Andaluzijska ždrkvica njuz ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije