Ne podnosi rasizam

Balotelli: Ako na Euru netko na mene baci bananu, ja ću ga ubiti!

Mario Balotelli
Screenshot Youtube
30.05.2012.
u 10:39

– Pričekajmo Euro da vidimo što će se događati. Nadam se da neće biti problema jer zaista to ne mogu podnijeti

Priče o rasizmu navijača u Poljskoj i Ukrajini sve su glasnije. Puno je onih koji se zbog domaćih navijača boje otići na Euro, a jedan od posljednjih koji je to komentirao jest igrač Manchester Cityja Mario Balotelli.

– Pričekajmo Euro da vidimo što će se događati. Nadam se da neće biti problema jer zaista to ne mogu podnijeti. Ne mogu podnijeti rasizam, za mene je to neprihvatljivo. Ako se to dogodi, istog trenutka ću napustiti teren i otići kući. Mi smo u 2012., to se ne smije događati – rekao je Balotelli za Telegraph te dodao:

– Ako netko na mene baci bananu, ići ću u zatvor jer ću ga ubiti!

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
10:46 30.05.2012.

Znači li to da treba koristiti kokosov orah. Gori su ovi od rasista. tj. isti k. drugo pakovanje.

JO
jolly
10:50 30.05.2012.

To da voli kivi i mango, mogao je reči i na ljepši način.

PA
papicdu1
11:09 30.05.2012.

treba ga s ciglom gađat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije