Italijo,ljubavi moja

Balotelli: Mancini je najbolji na svijetu, nemamo nesuglasica

mario balotelli
PA/Pixsell
18.04.2012.
u 15:03

Reprezentativac Italije, s privremenom adresom u Manchesteru, Mario Balotelli dao je veliki intervju La Gazzeta dello Sport.

U jučerašnjem izdanju Gazzette Balotelli govori o ljubavi prema Italiji, o idućem Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, odnosu s Mancinijem, prelasku u Inter, Morosinijevoj smrti i finalu Lige prvaka.

Igranje za reprezentaciju predstavlja mu najveće zadovoljstvo te jedva čeka Europsko prvenstvo. Povratak u Inter u doglednoj budućnosti nije moguć zbog toga što je zadovoljan životom u Manchesteru, a i ugovorom je vezan do ljeta 2015. godine.

O Manciniju

– Naš je odnos dobar, među nama nema nikakvih nesuglasica, sretan sam što imam priliku raditi s njime, on je najbolji trener na svijetu – kazao je Balotelli.

Morosinijeva smrt jako ga je pogodila jer ga je poznavao iz mlađih selekcija.

– Još sam u nevjerici. Tužan kraj čovjeka kojeg sam poznavao s okupljanja mlade reprezentacije (U 21).

Na pitanje koga vidi u finalu Lige prvaka i tko mu je najbolji igrač, mladi talijanski napadač ne sumnja kako će se u svibnju na Allianz Areni sastati španjolski klubovi Barcelona i Real.

– Messi je genije i fenomen kao i Maradona, no Cristianu Ronaldu najviše se divim zbog njegovih fizičkih sposobnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije