Krah ljubavi iz interesa

Bandić i Mamić dva su šerifa kojima će narod skinuti značke!

Mamić Bandić
Fotomontaža VL
22.07.2010.
u 19:35

Zagrebački gradonačelnik će prije u povijest od Dinamova izvršnog dopredsjednika. Jer Zdravko još ima živog novca.

Strašno se Milan Bandić "uzrujal" nakon što su se Dinamovi nogometaši osramotili u Kopru!

"Osjećam potrebu izraziti svoje nezadovoljstvo i zabrinutost onim što su igrači Dinama pokazali u Kopru. Bila je to predstava ispod profesionalne razine, bez sportskog dostojanstva i ponosa, bez ljubavi prema klubu i gradu."

Tako piše u Bandićevu pamfletu koji je kao zagrebački gradonačelnik odaslao medijima dan nakon zaista sramotne igre modrih.

Čuo sam jučer promišljanja da je Bandić dobro postupio. Naime, kako je godinama "futrao" Zdravka Mamića te je još natjerao i neke zagrebačke tvrtke da "podebljaju" godišnja davanja iz gradskog proračuna koji puni napaćena zagrebačka sirotinja, da donekle ima pravo reagirati. I prozivati.

Bandiću već broje

Dobro, složio bih se da je to učinio i nakon Hazara, nakon Heartsa, nakon mnogobrojnih sramoćenja koja su Dinamovi nogometaši priuštili svojim navijačima kada su i Zdravko Mamić i Milan Bandić bili u usponu. Ali zbog čega je to Bandić učinio sada?

Prvo, na neki način medije potpuno želi usmjeriti na to da što manje gledaju i čeprkaju po Varšavskoj. A ta mala simpatična ulica u centru nepokorenog grada, kako ga i danas neki zovu, trebala bi biti, a vjerojatno i hoće, posljednja stanica Milana Bandića. Možda se to neće dogoditi sutra, ali kako sada izgleda, taj dan nije predaleko. Jer narod, koji u pravilu ima prevelik prag za sve političke akrobacije, koji je godinama trpio Bandićev totalitarizam u gradu, napokon je, eto, osjetio da je prag boli prevelik. Napadom pak na Dinamo, na svoga velikog prijatelja i saveznika Zdravka Mamića, zapravo je pokazao da mu suci već broje u ringu. Svaki medijski napad na Dinamova gazdu zapravo je koketiranje s publikom koja je protiv Mamićeva šerifovanja u Maksimiru.

Mamiću više ne treba

No, taj Bandićev pamflet, to koketiranje s BBB-ima, s pukom koji ne može vidjeti Mamića, samo je prozirna farsa. Naime, Milan Bandić je politički zapravo već bivši te je taj pucanj u Maksimir zapravo pucanje drvenim mecima.

Bandićevo je vrijeme odzvonilo i narod će mu vrlo brzo skinuti šerifsku značku. Doći će i trenutak kada će se ona šačica od 200-300 Mamićevih oponenata pretvoriti u veći broj, doći će trenutak kada će i Zdravko Mamić napustiti Maksimir. No, u ovom trenutku vrh politike ima puno većih problema od igre jednoga nogometnog kluba. Uostalom, Mamić u ovom trenutku još ima dosta živog novca. A novac, koji su izmislili Feničani, danas je ipak velika moć. Kojom se mogu kupiti i neki ljudi i neke pozicije. Naravno, i vrijeme. Mamić i Bandić više ne žive u ljubavi jer više jedan od drugoga nemaju prevelike koristi.

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar nekakav
nekakav
16:56 23.07.2010.

budite sretni što je mamić u dinamu... što bi splićan i dali da imaju takvih par godina, svake godine imaju prvaka, pa nadanje za ligu prvaka...

DB
dbuda
21:40 22.07.2010.

Zeleni iz nUtra na kvadrat nisam te uopće pitao da komentiraš to kaj sam napisal. Odi protestiraj u Varšavsku. Stvarno smo guske u magli. Oprostite.

Avatar icka79
icka79
00:20 23.07.2010.

I kak dinasaurosa dva ,mi sretni smo bili......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije