HUMANITARNA UTAKMICA

Bandić asistirao Bišćanu za gol, Josipović zadovoljan

Humanitarna utakmica
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/25
01.06.2014.
u 20:40

Za prvi gol, koji je zabio Igor Bišćan asistirao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

U organizaciji udruge Humane zvijezde Hrvatske, na stadionu NK Zagreb organizirana je utakmica protiv Humanih zvijezda Slovenije i to za pomoć građanima u poplavljenim područjima, a svi Zagrepčani akciju su podržali kupnjom ulaznice koja je koštala 30 kuna.

Iako tribine na stadionu nisu bile do kraja popunjene predsjednik Ivo Josipović, koji je izveo početni udarac te tako otvorio utakmicu, izrazio je zadovoljstvo.

- Tu se danas skupilo par stotina ljudi i to je dobro.Tu su i naši sponzori koji će podržati akciju. Važno je da smo mi opet pokazali kako smo uvijek spremni na pomoć. Zadovoljan sam - poručio je predsjednik Josipović.

Prije službenog početka utakmice sve okupljene zabavljali su, ali i zagrijali Sinovi Ravnice, Slavonia bend, Renata Končić Minea te Miroslav Škoro koji je, uz Tomu Šokotu, Alena Petrovića, Gorana Vlaovića i brojne druge osobe iz javnog života, bio i jedan od igrača Humanih zvijezda Hrvatske. Voditelj i komentator utakmice bio je dobro raspoloženi Davor Dretar.

>> Modrić: Slavonijo, ostani jaka! Vidimo se uskoro

Komentara 2

DU
Deleted user
22:03 01.06.2014.

Čudi me da čupavi Maras nije napomenuo da igra za region.

VO
vojvo
07:10 02.06.2014.

zar nisu to oni isti pametnjakovići koji su rekli da će vratiti navijače na stadion evo im odgovora koliko ih navijača želi gledati , koliko su dobri nogometaši pokazao im je Bandić koji je u ovim godinama bolji od tihh pijanaca ( šokota ,biščan,marić,šimić)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije