LEO KRIV ZA BANKROT

Barca tvrdi da nije objavila detalje Messijevog ugovora, on će, čini se, tužiti novine

Copa del Rey - Round of 16 - Rayo Vallecano v FC Barcelona
SERGIO PEREZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
31.01.2021.
u 14:53

Messi je za četiri godine dobio čak 555 milijuna eura, za potpis novog ugovora 115 milijuna, a bonus za lojalnost u iznosu od čak 78 milijuna eura. Ovo su frapantne brojke i naravno da je Messi poludio kad je njegova točna plaća (koja bi i trebala biti transparentna jer je ipak riječ o javnoj osobi) izašla u javnost

Jutros su na naslovnici španjolskog lista "El Mundo Deportivo" izašli nevjerojatni detalji ugovora Lionela Messija i Barcelone u kojem je dokazano da su plaće i bonusi isplaćeni Argentincu doslovno potjerali klub na rub bankrota.

Messi je za četiri godine dobio čak 555 milijuna eura, za potpis novog ugovora 115 milijuna, a bonus za lojalnost u iznosu od čak 78 milijuna eura. Ovo su frapantne brojke i naravno da je Messi poludio kad je njegova točna plaća (koja bi i trebala biti transparentna jer je riječ o javnoj osobi) izašla u javnost. 

Prvo je Messi bio ljutit na klub, ali zatim su se očitovali iz Barcelone.

"Klub žali što su ovi dokumenti došli u javnost jer je riječ o vrlo povjerljivim stvarima koje se tiču samo te dvije strane. Barcelona kategorički odbija bilo kakvu odgovornost u vezi objave ugovora i poduzet će pravne korake protiv El Munda", stoji na klupskim službenim stranicama.

"Barcelona potpuno podržava Lea Messija u ovom slučaju, a naročito u pokušaju da se naruši njegov imidž i odnos s klubom u kojem je postao najbolji igrač na svijetu", također je objavila Barcelona.

Mnogi španjolski novinari i pravni stručnjaci na društvenim mrežama ističu da će Messijeva odvjetnička ekipa prvo provjeriti stoji li Barcelona ikako iza curenja ovih objava, a ukoliko ne onda će, kao i Barcelona, podnijeti tužbu protiv El Munda Deportiva.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije