NAKON OPERACIJE

Barcelona četiri mjeseca bez svoje zvijezde!

FC Barcelona v Granada CF - La Liga
ESPA Photo Agency/Newscom/PIXSELL
09.11.2020.
u 23:30

Tinejdžer, koji je nedavno proslavio 18. rođendan, prošle je sezone postao najmlađi klupski strijelac u utakmici španjolskog prvenstva te najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka

Napadač Barcelone Ansu Fati izbivat će s terena oko četiri mjeseca, nakon što je u ponedjeljak podvrgnut operativnom zahvatu na ozlijeđenom koljenu, objavio je katalonski klub.

Fati je u subotnjoj pobjedi 5-2 protiv Betisa na Camp Nou ozlijedio unutrašnji menisk lijevog koljena.

- Ansua Fatija je uspješno operirao dr. Ramon Cugat... pod nadzorom klupskog liječničkog osoblja. Igrač će izbivati s terena oko četiri mjeseca - priopćili su iz Barcelone.

Fati je bio jedan od najboljih Barceloninih igrača u novoj sezoni u kojoj je postigao pet pogodaka u deset nastupa u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka.

Tinejdžer, koji je nedavno proslavio 18. rođendan, prošle je sezone postao najmlađi klupski strijelac u utakmici španjolskog prvenstva te najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka.

Prema procjeni Barceloninih medicinskih stručnjaka Fati će propustiti sve preostale utakmice grupne faze Lige prvaka kao i polovicu ukupnog broja utakmica u španjolskom prvenstvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije