Teško do slavlja

Barcelona gubila 2:0 pa pobijedila 3:2, dva autogola Villarreala

Lionel Messi
Reuters (Ilustracija)
27.04.2014.
u 22:59

Barcelona se s nova tri boda probila na drugu poziciju, ima četiri boda manje od Atletica te dva više od Reala, ali on ima utakmicu manje

Teškom mukom došla je Barcelona do pobjede u 35. kolu španjolske Primere. Na gostovanju protiv Villarreala slavila je 3:2, iako je gubila 2:0.

Prvi pogodak pao je tek u sudačkoj nadoknadi prvog dijela kada je Pereiera lijepo proigrao Canija koji je zabio pokraj Pinta. U 55. minuti Aquino je lijepo prošao po desnoj strani, ubacio, a Trigueros glavom zabio i bacio domaće navijače u delirij.

No, onda je uslijedio preokret. U 65. i 78. minuti igrači domaće momčadi Paulista Gabriel i Musacchio postigli su autogolove i vratili Katalonce u život. U 83. minuti Fabregas je lijepo odigrao za Messija koji je zabio za pobjedu.

Barcelona se s nova tri boda probila na drugu poziciju, ima četiri boda manje od Atletica te dva više od Reala, ali on ima utakmicu manje.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:22 28.04.2014.

u hnl-u bi ovo proglasili namještenom utakmicom. :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije