TEŠKA OZLJEDA

Barcelona svladala Celtu, ali ostala bez Valdesa

Barcelona, Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.03.2014.
u 22:11

Budući da Valdesu na ljeto istječe ugovor, to mu je vjerojatno bila posljednja utakmica za katalonsku momčad, a i vrlo je upitan nastup na Svjetskom prvenstvu.

Barcelona je u 30. kolu španjolskog prvenstva kod kuće svladala Celtu Vigo s 3:0, no ostala bez vratara Victora Valdesa.

Junak utakmice bio je Neymar koji je zabio dva pogotka, u petoj i 70. minuti. U strijelce se upisao i Messi u 29. minuti utakmice.

No, glavobolje Barceloni zadat će ozljeda Valdesa koji je u prvom poluvremenu morao napustiti teren. Prema prvim informacijama nastradali su mu križni ligamenti koljena što znači pauzu od oko pola godine. Budući da Valdesu na ljeto istječe ugovor, to mu je vjerojatno bila posljednja utakmica za katalonsku momčad, a i vrlo je upitan nastup na Svjetskom prvenstvu.

Barcelona (72 boda) je ovom pobjedom preskočila Real i Atletico koji imaju po 70 bodova, ali i utakmicu manje.

Komentara 2

DU
Deleted user
07:05 27.03.2014.

Žao mi je Valdésa, na terenu nije izgledalo ni približno ozbiljno kako je završilo. Nadam se da će se dobro oporaviti od ove situacije. Problem je nastao kad se i Pinto zabio koljenom u stativu, a sve zamjene su odradili. No kako je Celta bila vrećica za napucavanje mislim da bi i bez golmana odradili do kraja.

MA
marlboro69
22:37 26.03.2014.

Po mom mišljenju ispred valdesa su najmanje 4 golmana u primeri koji su svaku utakmicu kao na pucackim treninzima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije