Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK PLAVIH

Barišić: AEK se koncentrirao na izbacivanje Dinama iz Europe. To nikad ne smijemo zaboraviti

Zagreb: Izjave  skupštinara nakon završene skupštine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/35
14.08.2023.
u 19:15

Dinamo i AEK sutra od 20 sati igraju utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka, a oglasio se i predsjednik hrvatskog prvaka

Predsjednik Dinama Mirko Barišić razgovarao je za HRT-ov Dnevnik uoči sutrašnjeg dvoboja hrvatskog prvaka i AEK-a na Maksimiru u sklopu 3. pretkola Lige prvaka. Barišić je istaknuo kako je Dinamo osudio nerede u Grčkoj, ali isto tako smatraju kako se Grci nisu ponijeli nimalo korektno. 

- To je sigurno i društveno zlo, ne samo sportsko. Bila je zabrana dolaska navijača u Atenu i Zagrebu. Mladići su se drznuli i otišli tamo, a sve je na kraju završilo time da je jedan smrtno nastradao. Dinamo je to osudio i osuđuje i danas, stavili smo se na raspolaganje AEK-u i grčkoj policiji. Dinamo ne može određivati može li netko u Grčku ili ne. Dinamo je tu nemoćan, ističe - rekao je Barišić. 

VEZANI ČLANCI:

- Dinamo je učinio sve sa svoje strane. Grčka policija nije dovoljno ozbiljno shvatila o čemu se ovdje radi, ističe Barišić. Predstavnici AEK-a napustili su sastanak, bez ikakve volje. Koncentrirali su se da se Dinamo izbaci. Naši sportski partneri nisu nastupali korektno, to nikad ne smijemo zaboraviti - smatra predsjednik plavih. 

Komentara 11

ED
EL dorado
19:24 14.08.2023.

grci su podmukli i nadam se da će ih ova podmuklost koštati prolaska u 2.krug!

Avatar Moodleen
Moodleen
19:32 14.08.2023.

Ništ čudnog, pa poznati su geni grkljana. Sjetite se koga su ono podržavali 91. i donorali im oružje...

Avatar votum
votum
19:51 14.08.2023.

AEK se boji Dinamovog gostovanja. Kako sad stvari stoje, svjesni su da ne mogu održati red na stadionu i eliminirati izgrede. Osobito dođe li Dinamo s rezultatskom prednošću. Kako stvari kod njih stoje, oni su na rubu ispadanja. Bilo rezultatski,, bilo kaznom UEFA-e.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije