ŠKOTSKA I TURSKA

Barišić i Vida odigrali cijele susrete za svoje klubove

(SP)QATAR-AL RAYYAN-FOOTBALL-TURKISH SUPER CUP-FINAL
Foto: yangyuanyong/XINHUA
1/2
18.01.2022.
u 23:03

Besiktas je sada treći na ljestvici sa 35 bodova, koliko ima i četvrti Hatayspor koji je odigrao utakmicu manje, a jedan bod manje imaju peti Basaksehir, koji ima dvije utkamice manje, te šesti Adana Demirspor s utakmicom manje. Karagumruk je 11. sa 30 bodova

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida odigrao je čitav susret za Besiktas koji je u susretu 22. kola turskog prvenstva kao gost svladao Fatih Karagumruk sa 1-0 (1-0). Jedini gol na utakmici postigao je Batshuayi u 39. minuti s bijele točke.

Besiktas je sada treći na ljestvici sa 35 bodova, koliko ima i četvrti Hatayspor koji je odigrao utakmicu manje, a jedan bod manje imaju peti Basaksehir, koji ima dvije utkamice manje, te šesti Adana Demirspor s utakmicom manje. Karagumruk je 11. sa 30 bodova.

Na vrhu je Trabzonspor sa 50 bodova, dok drugi Konyaspor ima 42.

Hrvatski nogometni reprezentativac Borna Barišić odigrao je čitav susret za Rangers koji je u 21. kolu škotskog prvenstva odigrao 1-1 (1-0) na gostovanju kod Aberdeena. Rangers je poveo golom Hagija (20), a na konačnih 1-1 poravnao je Ferguson (73-11m) nakon igranja rukom Morelosa u svom kaznenom prostoru. Vodeći Rangers sada ima 52 boda, četiri više od drugog Celtica, dok je Aberdeen šesti sa 28 bodova.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije