Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVALIO NAVIJAČIMA

Barišić: Zorić je passe, a Mamić je gotova stvar već od ranije

Zagreb:  Burno je počela skupština Dinama, Mirko Barišić tek je počeo s govorom, a skupštinar Jure Zovko već je uručio prigovor
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
09.03.2023.
u 21:05

Zorić? On je passe. On je samo član Skupštine i doviđenja. Hvala navijačima na podršci, ovo jedinstvo je jako lijepo - poručio je predsjednik Dinama Mirko Barišić

Predsjednik Dinama Mirko Barišić dao je izjavu medjima nakon burno prekinute sjednice Skupštine Dinama. Rekao da ne može točno znati kad će biti nova skupština, ali da on vjeruje da bi mogla biti za godinu dana. I da tada sigurno neće biti ovakvih cirkusa kao danas. 

- Uprava nastavlja s radom, ide se u promjenu statuta. Nastavljamo sa gradnjom stadiona i moderniziramo Dinamo i statut uz podršku navijača. Želimo ostati europska momčad, nastavljamo raditi na rezultatima, na školi nogometa  - Barišić kaže te dodaje:

- Zorić? On je passe. On je samo član Skupštine i doviđenja. Hvala navijačima na podršci, ovo jedinstvo je jako lijepo - poručio je Mirko Barišić. Predsjednik Dinama nije mogao izbjeći i pitanje o Zdravku Mamiću, ali imao je spreman odgovor:

- Zdravko Mamić? Neću ja njega spominjati. Pa ova struja se sama distancirala od Mamića. Što se mene tiče, Mamić je gotova stvar, ne danas, nego već od ranije. Za to se navijači ne moraju brinuti - zaključuje Barišić.

Početkom veljače na sjednici Izvršnog odbora većinom glasova iz članstva Kluba isključeni su Miroslav Rožić, Andrej Meniga, Nikola Polak i Damir Zorić. Rožić je do tada obnašao dužnost predsjednika Nadzornog odbora, Meniga i Polak su bili članovi Nadzornog odbora, a Zorić član Izvršnog odbora. Sva četvorica su u previranjima u klubu stala su na stranu Zdravka Mamića, bjegunca od hrvatskog pravosuđa i pravomoćno osuđenog na šest i pol godina zatvora za gospodarski kriminal i izvlačenje 116 milijuna iz Dinama.

Prvog ožujka je Izvršni odbor kluba većinom glasova donio odluku i o razrješenju dužnosti člana Uprave Krešimira Antolića s kojim je dogovoren sporazumni raskid ugovora. Dinamo je u svojem priopćenju objavio i kako je Amra Peternel "razriješena dužnosti člana Uprave kluba s današnjim danom iz razloga jer je kao članica Uprave postupala protivno ciljevima i interesima kluba, te u svom radu nije poštivala odredbe Statuta kao i druge opće akte kluba.

Uoči današnje Skupštine održana je još jedna sjednica IO-a na kojoj je dogovoren ulazak Darija Šimića u klub kao člana Uprave zaduženog za sport.

VIDEO Konačni pad Zdravka Mamića: Od moćnika kojeg su se bojali do teškog poraza koji ga šalje u ropotarnicu povijesti

Komentara 12

MA
markozg5
22:36 09.03.2023.

Ode Dinamo u provaliju s ovim starcem koji je odlučio glumiti nekog šefa. Uz potporu medija Zagreb unazađuju s Senfom, sad i Dinamo.

ZA
zagi101
21:49 09.03.2023.

čovjek bez obraza i časti prodao dinamo tomaševiću

AC
accusator
21:48 09.03.2023.

Barišić, Joža Manolić i Broj Jedan.. ekipa za Naš Ojdiname, ne buš prvi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije