SJAJNO ODIGRALI

Baturina nakon šokantnog remija: 'Nije mi jasno kako nije bio penal na Bruni. Nejasan mi je kriterij'

Zagreb: Susret Dinama i Monaca u Ligi prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
02.10.2024.
u 23:10

"Ostaje žal jer stvarno mogu sve dečke pohvaliti. Nije mala stvar ovako odigrati. Krivo nam je jer smo imali 2:0. Greške se događaju. Moramo stati iza naših igrača i skupiti glave", rekao je strijelac prvog gola Petar Sučić

Dinamo je na Maksimiru u šokantnom preokretu utakmice ispustio pobjedu protiv Monaca. Nakon dva gola plavih, gostujuća momčad se uspješno vratila u utakmicu. Najprije Mohammed Salisu zabio nakon kornera za goste, a potom je Denis Zakaria iskoristio priliku iz kaznenog udarca da bi poravnao rezultat u 89. minuti susreta. Nakon utakmice na ishod je reagirao strijelac drugog pogotka Martina Baturine.

"Ne bih prihvatio bod. Rekli smo da ćemo ići na pobjedu. Nije mi jasan kriterij suđenja, ali stvarno su neke odluke išle na njihovu stranu. Pitao sam suca kako oni nije bio penal na Bruni, a ovo je za Monaco. Jako mi je žao zbog ove utakmice.", rekao je Martin Baturina.

Baturina je zabio fantastičan pogodak u 66. minuti susreta. Nakon što je Dinamo u poluvrijeme ušao s 1:0, plavi su nastavili pritiskati obranu Monaca tražeći drugi gol. On je stigao iz brze akcije. Baturina je imao nekoliko opcija u kaznenom prostoru, ali kada je Marko Rog odvukao suparničke igrače od mladog veznjaka, a ovaj je snažno zapucao uz gredu i svladao vratara gostujuće momčadi.

"Ostaje žal jer stvarno mogu sve dečke pohvaliti. Nije mala stvar ovako odigrati. Krivo nam je jer smo imali 2:0. Greške se događaju. Moramo stati iza naših igrača i skupiti glave. Žao nam je što nismo skupili tri boda. Moramo se okrenuti naprijed, nastaviti naprijed i siguran sam da će nam se vratiti. Ostavili smo ih na minimumu šansi. Utakmica je odigrana perfektno. Navijači su nam dali sjajnu podršku. Teren je težak i mislim da smo sjajno odigrali. Veliko hvala navijačima koji su nam davali dodatnu snagu. Mi ćemo nastaviti davati svoj maksimum da ih uveselimo. Imamo vremena da se odmorimo i krećemo u pripremu za Varaždin, a zatim ćemo vidjeti dalje", rekao je Petar Sučić. Sučić je u 3. minuti sudačke nadoknade dao prvi gol utakmice. Nakon sjajnog dodavanja Baturine propustio je protivničkog braniča i loptu prebacio preko vratara Monaca za oduševljenje na Maksimiru.

"Odigrali smo odličnu utakmicu. Radili smo sve što smo dogovorili. Nažalost 2:0 nam nije bilo dovoljno. Znali smo da kroz pas žele doći do napadača. Tu smo bili gusti. Odigrali smo taktički odlično i nismo im ništa dopustili. Kazneni udarac za Monaco je regularan. Imali smo veliki pad nakon Bayerna. Prošlo kolo smo pokazali da možemo. Danas isto. Moramo ustrajati na ovoj igri. Bjelica želi pragmatičnu i karakternu ekipu. Želi maksimum i tad će doći rezultati. Salzburg nije dobro počeo, ali moramo se potući i probati uzeti tri boda", rekao je Josip Mišić koji je odigrao sjajnu utakmicu.

VIDEO Pogledajte fantastičnu koreografiju Boysa! Unatoč kiši atmosfera je fantastična

Komentara 2

Avatar dostojevski
dostojevski
01:11 03.10.2024.

UEFA suci sude posteno!? Sto li to gledas ovih svih godina. Sudi se za onog ko donosi UEFa-i vise novaca.

Avatar patriot-2010
patriot-2010
23:21 02.10.2024.

E moj Martine. Nije ovo HNL. Ovdje se sudi pošteno samo ti ne znaš što je to pošteno suđenje. I 20 god se čudite. A u HNL-u se samo vi ne žalite na suđenje. Pametnom dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije