PROSULI POBJEDU

Dinamo je šokantnim remijem ispustio bogatstvo od Uefe. Evo koliko su zaradili plavi

Zagreb: Susret Dinama i Monaca u Ligi prvaka
Marko Lukunic/PIXSELL
02.10.2024.
u 23:03

Nakon 2-9 poraza od Bayerna, Dinamo je odigrao odličnu i vrlo hrabru utakmicu, dominirao i vodio s 2-0, a onda s dvije pogreške u završnici dopustio Francuzima da izbjegnu poraz.

U dvoboju 2. kola Lige prvaka nogometaši Dinama i Monaca su u Zagrebu odigrali 2-2 (1-0). Dinamo je poveo atraktivnim pogotkom Petra Sučića (45+3) na asistenciju Martina Baturine, koji je u 66. minuti fantastičnim solo-prodorom povećao na 2-0. Monaco je smanjio preko Ganca Mohammeda Salisua nakon velike pogreške vratara Ivana Nevistića, a u 90.minuti Švicarac Denis Zakaria je izjednačio iz kaznenog udarca.

VEZANI ČLANCI:

Nakon 2-9 poraza od Bayerna, Dinamo je odigrao odličnu i vrlo hrabru utakmicu, dominirao i vodio s 2-0, a onda s dvije pogreške u završnici dopustio Francuzima da izbjegnu poraz. 

Također, Dinamo je bio na pragu osvajanja bogate novčane nagrade od Uefe jer za pobjedu u glavnoj fazi Lige prvaka može osvojiti čak 2.1 milijuna eura, a ovako su remijem zaradili utješnu novčanu nagradu od 700 tisuća eura. 

Ključne riječi

Komentara 4

AN
antikomunist1
23:46 02.10.2024.

Sirotinja samo furt o penezima!

Avatar MarkoHR
MarkoHR
23:47 02.10.2024.

Utakmicu je presudio branič Dinama Bernauer.. Kod izvođenja kornera, on stoji točno ispred svojeg golmana i blokira mu putanju za istrčavanje s gol crte. Pred kraj utakmce kasni s reakcijom i skrivljuje penal..

DM
D'Mich
01:23 03.10.2024.

Žao mi je, ovo je trebao dobiti. Sad slijede lakši protivnici, nadam se da će Dinamo pokazati da nije slučajno tu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije