REAKCIJE NAKON PORAZA

Baturina nakon velikog razočaranja u Solunu: 'Sramotan poraz. Ne znam što da kažem'

Dinamo je izbačen iz Europe! PAOK golijadom u Solunu  izborio četvrtfinale
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/106
14.03.2024.
u 21:11

"Znali smo da je PAOK dobar. Pokušali smo u drugom poluvremenu dati sve od sebe. Golovi su pali iz naših pogrešaka, počevši od mene", rekao je Arber Hoxha

Dinamo je u uzvratnoj utakmici osmine finala Konferencijske lige protiv PAOK-a poražen rezultatom 5:1. Plavi nisu uspjeli iskoristiti prednost od dva gola s Maksimira. Grčki je velikan tako prošao u četvrtinu finala, a Dinamu preostaje samo teška borba za obranu naslova prvaka Hrvatske. Nakon utakmice trener Sergej Jakirović i igrači Dinama reagirali su na težak poraz.

"Ne znam što bih rekao, sramotan poraz. Opet se dogodila ta Sparta. Nismo igrali kako treba, ne znam što bih rekao. Znali smo što nas čeka...Atmosfera kao atmosfera, ne utječe previše. Oni nisu igrali ništa bolje, nego na Maksimiru", rekao je Martin Baturina i dodao:

GALERIJA Dinamo je izbačen iz Europe! Golijada PAOK-a nanijela je težak poraz plavima (5:1)

Dinamo je izbačen iz Europe! PAOK golijadom u Solunu  izborio četvrtfinale
1/106

"Nismo bili unutra... Eto, ne znam. Normalno da se može. Vidjelo se na Maksimiru da se može. Šteta što nismo iskoristili još te dvije šanse. Nakon toga prekidi, ne znam..."

VEAZNI ČLANCI:

"Loše smo otvorili utakmicu i već u prvom poluvremenu smo primili tri gola, nakon toga se bilo teško vratiti. Zabili smo jedan gol, imali smo dvije lijepe prilike za dodatno smanjenje vodstva, ali nismo uspjeli. Kada smo primili četvrti i peti gol bilo se jako teško vratiti," kazao je Arber Hoxha nakon utakmice.

"Ključno je bilo loše prvo poluvrijeme jer smo u drugom dijelu odigrali daleko bolje.. Nažalost, to je nogomet, nakon što smo smanjili na 3-1 propustili smo svoje prilike i kazna je stigla," dodao je.

VIDEO Poljud će eruptirati! Ivan Perišić igra u subotu? Ostavio poruku koja je cijelu Dalmaciju digla na noge

Komentara 3

FR
freeshooter
21:23 14.03.2024.

...sada, da izbori nisu od uticaja... previranja, dolazeća neizvjesnost... očito su ostavili traga na psihu ekipe... jer ovako loše, nakon onako dobre utakmice, može odigrati samo ekipa puna stresa i grča...

PN
premda_nije
21:48 14.03.2024.

Glavu gore dečko, ti si budućnost hrvatskog nogometa, to si i večeras među rijetkima pokazao!

PR
prajdali100
21:30 14.03.2024.

Vječiti luzeri,sram vas bilo ! Koliko ste mi života uzeli sve ove godine.I Vi da budete prvaci !!! Fujjjj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije