S europskih terena

Bayer u gostima svladao RB Leipzig, Athletic B. bolji od Villarreala

RB Leipzig - Bayer Leverkusen
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.04.2018.
u 23:32

Za Bayer je od 68. minute zaigrao hrvatski nogometaš Tin Jedvaj

U posljednjem susretu 29. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayer Leverkusen je na gostovanju deklasirao RB Leipzig 4:1 skočivši na četvrto mjesto, posljednje koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Domaćin je poveo u 17. minuti golom Marcela Sabitzera, a u posljednjim trenucima prvog dijela gosti su izjednačili nakon brze kontre koju je golom okrunio Kai Havertz.

RB Leipzig - Bayer Leverkusen
1/6

U nastavku susreta apotekari su odigrali sjajno i u prvih 25 minuta zabili su tri gola i tako riješili pitanje pobjednika. Strijelci su bili Julian Brandt (51), Panagiotis Retsos (56) i Kevin Volland (69).

Za Bayer je od 68. minute zaigrao hrvatski nogometaš Tin Jedvaj.

Bayer Leverkusen je ovom pobjedom skočio sa šestog na četvrto mjesto s 48 bodova. Na vrhu je Bayern koji je osigurao novi naslov sa 72 boda, Schalke na drugom mjestu ima 52 boda, a treća je Borussija Dortmund s 51 bodom. Peti je Eintracht s 46 bodova koliko ima i RB Leipzig na šestoj poziciji.

U 31. kolu španjolske lige Athletic Bilbao pobijedio je u gostima Villarreal s 3:1. Strijelci za Athletic bili su  Iñigo Córdoba (4), Iñaki Williams (51) i Muniain (87), a ta Villarreal zabio je Bacca (67).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije