NAVIJAČI DINAMA

BBB ne odustaju: Pat-pozicija će se riješiti kad iz Maksimira iseli i posljednji Mamićev čovjek

Dinamo - Inter
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
06.03.2017.
u 07:42

BBB-a se u subotu na sjeveru skupilo oko 1500 i još su jednom gromoglasno kazali što sve misle o sadašnjoj Dinamovoj upravi i ljudima koje je u klub postavio Zdravko Mamić.

“Od tebe ne odustajemo”, poruka koju su Dinamovi navijači poslali nakon lakrdije u Vinkovcima, a uoči utakmice Dinama i Intera u Maksimiru. Još jednom su najžešći navijači, koji su vraćanjem dresova koje su im igrači bacili u Vinkovcima pokazali da ne žele više gledati osvajanje prvenstava po diktatu.

U subotu ih se na sjeveru skupilo oko 1500 i još su jednom gromoglasno kazali što sve misle o sadašnjoj Dinamovoj upravi i ljudima koje je u klub postavio Zdravko Mamić.

Ovoga puta, uz standardno skandiranje protiv još uvijek gazde kluba, Boysi su i dobar dio utakmice posvetili navijanju za svoj klub. No jednostavnog rješenja ove pat-pozicije, koja više-manje sad već traje pet-šest godina, neće biti dok se iz Maksimirske 128 ne iseli i posljednji Mamićev čovjek. Do tada će taj bunt Dinamove navijačke skupine biti jak i gromoglasan. No treba im poručiti da svakako ostanu u domeni navijanja, nikako ne huliganizma. Jer tako će samo pogodovati aktualnom vodstvu kluba.

>> Most traži ostavke HNS-a: 'Mamić ima svog čovjeka u svakom ministarstvu, Plenković se mora uključiti!'

Komentara 23

LI
Lisabon
08:14 06.03.2017.

Novinar (zapravo osoba koja je ovo napisala,a nije se,naravno potpisala) je clankom htio pokazati da je protiv rukovodstva kluba.I kad se otvoreno kaze da novinari stvaraju "zlu krv",onda isti govore da to nije istina.U ovom pamfleticu,nije spomenuto divljanje s pirotehnikom,ubacivanje baklji u teren,izazivanje prekida utakmice,za sta ce Dinamo biti kaznjen ,nije spomenuto da su ti isti "navijaci" radili nerede u Torinu,za sta je Dinamo kaznjen,dakle te kazne netko mora platiti,a oni koji ga "vole" (kao ovi o kojima pisete)o tome ne brinu.Na kraju pisete da im treba poruciti (vjerojatno novinar misli na one koji to podrzavaju iz sjene)da ostanu u domeni navijanja,a ne huliganizma.Vrijedjanja koja izvikuj i prekidanja utakmica ne naziva huliganizmom!!!!!!!!!No to je u domeni pomanjkanja kucnog odgoja kako "navijaca",novinara i svih onih koji takvo ponasanje toleriraju.

DK
domagoj.kalnicki
08:42 06.03.2017.

Naravno da će se riješiti. Dinamo će igrati "ligu za bedake" a crvena zvezda će biti najuspješniji klub na jugositoku Europe. Znate kako je rekao Đajić (nekadašnji vrlo dobar nogometaš i kasnije trener CZ) - nismo mi jalni Dinamu na Modriću nego na Mamiću (vrhunskom manageru). Dakle omladino SDP-a naprijed - ruši sve dobro u hrvatskoj.

JO
josip4
09:46 06.03.2017.

Jeli vi možete napisati nesta lijepo o DINAMU. OVO STO STE VI SADA NAPISALI TO TOLIKO GNJUSNO DA NEMA KOMENTARA. Sigurno sam bio na više utakmica nego ovaj vas novinar sramota tko sve piše za vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije