EMOTIVAN SUSRET

Beckham je na zadnje druženje s bolesnom legendom donio 6 litara vina: 'Smijali smo se i plakali'

FILE PHOTO: England Press Conference
Alex Morton/REUTERS
27.08.2024.
u 10:46

Legendarni švedski trener i David Beckham imali su poseban odnos jer mu je Eriksson dao kapetansku traku i učinio ga vođom gordog albiona.

Još prije sedam mjeseci kada je legendarni švedski nogometni trener Sven-Göran Eriksson javnosti obznanio da boluje od raka gušterače, svi su znali kako će to završiti. Znao je i on. Liječnici su mu prognozirali još godinu dana života, no on je otišao ranije, preminuo je u 77. godini. Od trenutka kada je saznao za dijagnozu nastojao je vrijeme koje mu je ostalo provesti što više s obitelji i ispuniti si želje koje ranije nije stigao.

Legendarni švedski trener i David Beckham imali su poseban odnos jer mu je Eriksson dao kapetansku traku i učinio ga vođom gordog albiona. Beckham se od Šveđanina oprostio emotivnom porukom na Instagramu, usput je otkrio kako su u lipnju imali posljednje druženje na koje je donio šest litara vina kako bi nazdravili za sretne uspomene. 

VEZANI ČLANCI:

- Smijali smo se, plakali smo i znali smo da se opraštamo... Svene, hvala ti što si uvijek bio osoba kakva si oduvijek bio, strastven, brižan, miran i pravi gospodin. Zauvijek ću ti biti zahvalan što si me učinio svojim kapetanom, a ja ću zauvijek čuvati ova posljednja sjećanja na ovaj dan s tobom i tvojom obitelji... Hvala, Svene, i na tvojim posljednjim riječima meni: bit će u redu - napisao je Beckham.

- Došao je sa šest litara vina s datumima koji su mi bili važni. Imao je vino iz 1948. godine, kada sam se rodio, to je bilo vrlo lijepo od njega. Iskrena je osoba, mogao je biti velika diva, ali je zapravo potpuno suprotan slučaj s njime - otkrio je Eriksson u dokumentarcu kojeg je snimio prije smrti. 

Također, Beckham je ponio i bocu vina iz 1982. kada je Eriksson osvojio Kup Uefe s Goteborgom, kao i bocu vina iz 2000. godine kada je Eriksson osvojio Serie A na klupi Lazija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije