Opet nije bilo mira

Belgijska policija privela 27 hrvatskih navijača

Navijači (1)
Marko Prpić/Pixsell
12.09.2012.
u 12:17

Njih 26 uhićeno je uoči utakmice jer, kako kažu iz policije, nisu imali ulaznice za utakmicu, a divljali su gradom

Više od tisuću hrvatskih navijača jučer je bodrilo naše reprezentativce u belgijskog prijestolnici. Bilo je to najbrojnije gostovanje još od utakmice na Wembleyju, ali opet nije moglo proći bez problema.

Iz bruxelleske policije izvijestili su da je uhićeno 27 hrvatskih navijača, od čega njih 26 uoči utakmice jer, kako kažu iz policije, nisu imali ulaznice za utakmicu, a divljali su gradom. Jedna osoba uhićena je tijekom utakmice jer je zapalila baklju.

Ključne riječi

Komentara 3

TA
tania
13:32 12.09.2012.

neka ih ni ne vracaju...nek ih ostave tamo na drustveno korisnom radu tipa metenje ulica ili skidanje grafita sa zgrada.

ZE
zendraf
13:38 12.09.2012.

Opet se svijetom pronosi "slavno" hrvatsko ime! Na ponos i čast svima nama.

SE
serđo
13:58 12.09.2012.

neka ih primi kvegav sebi doma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije